Η ψυχή –όχι!- δε γερνάει και οι ηλικίες είναι μόνο αριθμοί, ειδικά αν έχει όρεξη για ζωή, διανύοντας μια αιώνια και παρατεταμένη εφηβεία!

Ο Κώστας Βουτσάς είναι πλέον 83 ετών και η αγαπημένη του, Αλίκη Κατσαβού, που μοιράζεται τη ζωή 37. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! Εξήγησαν και οι δυο πως σκέφτονται το γάμο και ότι θα ήθελαν να τους παντρέψει ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο βετεράνος ηθοποιός και σπουδαίος κωμικός της χρυσής περιόδου του ελληνικού κινηματογράφου, μάλιστα παραδέχτηκε πως με την Αλίκη επιθυμούν να κάνουν παιδί, κάτι, ήδη, το προσπαθούν.

«Το παιδί είναι κάτι που θέλουμε πολύ και κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να τα καταφέρουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσουμε» είπε ο Κώστας Βουτσάς ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πόσες φορές κάνει σεξ, παραδεχόμενος πως πια «μία με δύο φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι πλέον τόσο ακμαίος όσο ήμουν. Κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα, αλλά τα καταφέρνω, και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιώ χάπια. Ρώτησα τον γιατρό μου, επειδή έχω κάνει αλλαγή βαλβίδας, και μου συνέστησε να μη χρησιμοποιώ τέτοιου είδους βοηθήματα γιατί μακροπρόθεσμα θα μου κάνουν κακό», είπε.

Σας το πάμε, η όρεξη για ζωή δίνει κίνητρο άσχετα απ τις ηλικίες που γράφουν οι ταυτότητες… αυτές, άλλωστε, είναι για την αστυνομία, ενώ τα κορμιά για να μη χάνουν ευκαιρία…