Καλεσμένη στο Ouggachallenge και όχι Ουγκα chanel που το είχα γράψει και με μάλωσε ο κ. Ουγγαρέζος ήταν η Αθηνά Οικονομάκου.

Η πρωταγωνίστρια έσπασε την σιωπή της και απάντησε στην ερώτηση αν έχει κάνει σεξ στο ασανσέρ πως «όχι δεν έχω κάνει, αλλά... έχω κάνει σε φρεάτιο... Μέσα σε φρεάτιο».

Η ζωή αμέσως απέκτησε νόημα για όλους μας και δε θα περάσουμε μαύρο Σαββατοκύριακο από την αγωνία μα που να το κάνει η κυρία Οικονομάκου! Το πώς δεν μας αφορά, φυσικά γιατί είμαστε διακριτικοί άνθρωποι και αρκούμαστε στο πως!

Προσμένουμε τον επόμενο καιρό, τη στιγμή που η πρωταγωνίστρια θα πει ενοχλημένη πως δεν μιλάει για τα προσωπικά της, όπως συνηθίζεται, να ρωτήσουμε μόνο για τα φρεάτια της.  

Κατά τα άλλα μάθαμε πως της το ζητά ο κόσμος να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τον αγαπημένο της, γιατί το έχει ντέρτι και μαράζι!  Μάθαμε ακόμα πως τα βράδια κοιμάται… με πιζαμάκια!

Μετά από αυτές όλες τις πληροφορίες ελπίζουμε να ξεκουραστεί, λίγο η καλλιτέχνης και να μη σπάσει σύντομα την σιωπή της γιατί δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε άλλες τόσο σημαντικές πληροφορίες!