Μετά από θριαμβικές παραστάσεις στην Αθήνα, στο «Παλλάς» και στο «Pantheon Theater», η ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και πολυπρόσωπη παράσταση «Συρανό Ντε Μπερζεράκ» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο πρόκειται να παρουσιαστεί και στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής.

Σύμφωνα, όμως με το περιοδικό «HELLO!» η Σμαράγδα Καρύδη, που προσέγγισε με ευαισθησία και χάρη τον πρωταγωνιστικό ρολό της Ρωξάνης, φαίνεται πως αποχωρεί από την παράσταση.

Το «HELLO!» αναφέρει πως οι λόγοι της αποχώρησης είναι προσωπικοί, αλλά και επαγγελματικοί, μια και έχει ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα για τα γυρίσματα της «Εθνική Ελλάδος» αλλά και για το Celebrity Night που παρουσιάζει στο Mega.

Γράφτηκε ακόμη πως η πρώτη κρούση του σκηνοθέτη του «Συρανό», Γιάννη Κακλέα, για την αντικατάσταση της κυρίας Καρύδη, έγινε στη Φαιή Ξυλά, που όμως ούτε εκείνη μπορεί να ανταπεξέλθει μιας και η η παράσταση που, ήδη, πρωταγωνιστεί θα συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα.

Το διαφημιστικό σποτ της παράστασης Σιρανό Ντε Μπερζεράκ για τις πρώτες παραστάσεις στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ


Τι είπαν οι δυο πρωταγωνιστές Βασίλης Χαρλαμπόπουλος και Σμαργαδα Καρύδη, για την παράσταση πριν τις εμφανίσεις τους στο θέατρο Πάνθεον στο culturenow: