Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso για την Στέλλα Γεωργιάδου που γύρισε την πλάτη στη ζωή της Αθήνας και στις πίστες, για να επιστρέψει στην Κύπρο και να ζει και εργάζεται στο Κτήμα Γεωργιάδη, που με μεράκι έφτιαξε μαζί με τον αδελφό της Πιερή.

Έχοντας δημιουργήσει την εταιρεία της φάρμας Golden Donkeys, όπου εκτρέφονται γαϊδουράκια και παράγονται προϊόντα από το γάλα τους, το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιάζει να ζει τη ζωή όπως την ονειρεύτηκε.

«Όλα άρχισαν από την αγάπη του αδελφού μου για αυτά τα υπέροχα πλάσματα», εκμυστηρεύτηκε η κυρία Γεωργιάδου στην «Espresso» και τόνισε πως «ο Πίερος άρχισε να έχει γαϊδουράκια για τουριστικούς λόγους πριν από δύο χρόνια. Ανάμεσα τους ήταν παρατημένα και κακοποιημένα γαϊδουράκια που η φιλοζωία και η αδυναμία στα γαϊδουράκια του Πιερή Γεωργιάδη τον έκανε να τα περιποιείται και να τα υιοθέτει όλα. Όταν το κοπάδι μεγάλωσε, τα δυο αδέλφια αποφασισμένα φτιάξουν τη φάρμα τους, που αυτή τη στιγμή αριθμεί 211 γαϊδουράκια.

 

«Το μικρότερο από τα γαϊδουράκια μας, είναι η Καλυψώ» λέει η τραγουδίστρια, «που γεννήθηκε την περασμένη Δευτέρα και δεν χορταίνω να την αγκαλιάζω και να παίζω μαζί της. Γενικά, όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά ή έχω άγχος, το παιχνίδι με τα νεογέννητα είναι ό,τι καλύτερο για να με κάνει να νιώσω καλά».

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως «δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ζήσω στη φύση γιατί, λόγω της δουλειάς, είχα μάθει να έχω μια πιο κοσμική ζωή. Τώρα βρίσκομαι ανάμεσα σε δυο κόσμους και μπορώ να επιλέξω ανάμεσα με τις διαθέσεις μου. Ζω πιο ουσιαστικά και νιώθω πιο ισορροπημένη. Νιώθω μια πληρότητα κι έχω ανακαλύψει της ουσία της ζωής», εξομολογείται και συνεχίζει πως «η πρόταση να φύγω από την Αθήνα ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ήμουν έτοιμη, γιατί δεν μπορούσα άλλο τη μιζέρια που επικρατούσε». Αξιοζήλευτη ζωή ακούγεται αυτή για μια γυναίκα που η αγάπη της για ζώα δείχνει μεγάλο περίσσευμα αγάπης και τρυφερότητας…

Φωτογραφίες από το κτήμα της Στέλλας Γεωργιάδου, όπως τις ανεβάζει στο Instagram.