Ηθοποιός αναγνωρισμένη για τις επιδόσεις, το ρίσκο, τις γνώσεις και την εμπειρία της η Μπέσυ Μάλφα, που τραγουδάει και υπέροχα και είναι και τηλεοπτικής κριτής πολύπλευρων ταλέντων έκανε αίσθηση με πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «YOU». 

Στο περιοδικό παραδέχεται πως οδηγούσε μηχανή, ήταν «τρελή ρουκού» και ταξίδευε στο εξωτερικό μόνη της, ενώ έκανε την επανάσταση της στα 18, αφού πριν δεν ευκαιρούσε μιας και πήγαινε στις Καλόγριες!

Για τον ίδιο μάλλον λόγο δεν τα πήγαινε καλά και με τα αγόρια διότι όπως δήλωσε: «… η πρώτη μου φορά ήταν με έναν πολύ καλό μου φίλο που σπούδαζε Ιατρική και του είπα ευθέως πως θέλω να ενηλικιωθώ. Ήμουν 18 και του ζήτησα να με κάνει γυναίκα»!

Το «You» την ρωτά πως δεν ντράπηκε να ζητήσεις από κάποιον να κάνεις σεξ μαζί της για να λάβει την απάντηση πως όχι μόνο δεν ντράπηκε η Μπέσυ Μάλφα, αλλά «…  ήταν πολύ ωραία σχέση. Του ζήτησα να κάνουμε σεξ και εκείνος με δέχτηκε με σεμνότητα, πολύ καλό παιδί»! Πολύ καλό παιδί και καθόλου χαζό απ' ότι καταλάβαμε, αλλά πονόψυχο και φιλότιμο!