current views are: 2

18 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση12:08

Αποχωρεί η Τζέσικα Λάνγκ απ το American Horror Story (θρήνος στους fans)

Είναι θρυλική σειρά, με αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη!

Δημοσίευση 12:08’
αρθρο-newpost

Είναι θρυλική σειρά, με αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη!

Είναι θρυλική σειρά, με αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη!

Με ευφάνταστες ιστορίες, πολύπλοκες και πολυεπίπεδες πιάνει θέματα – ταμπού της αμερικανικής ιστορίας και πραγματικότητας, ενώ η πλοκή είναι πάντα συναρπαστική.

Βαλε και τους σπουδαίους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους καλοδομημένους χαρακτήρες και έχει μια απ’ τις πλέον cult σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης. Η σειρά όμως χρωστάει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στην παρουσία μιας απ τις σπουδαιότερες, αν όχι την σπουδαιότερη, ηθοποιούς του σινεμά: στη Τζέσικα Λάνγκ!

Μόνο που η συγκλονιστική αυτή ερμηνεύτρια δεν θα εμφανιστεί στο επόμενο κύκλο του American Horror Story, όπως δήλωσε οριστικά. Λάτρεψε τους χαρακτήρες και στους τέσσερις κύκλους της σειράς, αλλά επιθυμεί την επιστροφή και την αφοσίωση στο χώρο της, στο σινεμά.

Ο δημιουργός της σειράς, Ράιαν Μέρφι, γνωρίζοντας το πόσο έχουν ταυτίσει οι θεατές την σπουδαία ηθοποιό με την επιτυχία του δημιουργήματος του , προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, αλλά η Τζέσικα Λανγκ στάθηκε αμετάπειστη.

Φαίνεται δε, να έχει ρίξει όλο το βάρος στην πρόκληση του να συμπρωταγωνιστήσει με την Σίρλεϊ Μακ Λέιν και τη Ντέμι Μουρ σε μια φιλόδοξη παραγωγή του σινεμά. Όσο για το μέλλον του American Horror Story τίποτα δεν έχει μαθευτεί ακόμα, εκτός απ το ότι θα συμμετέχει η… Lady Gaga!


σχετικα αρθρα