Ονομάζεται  Κάθριν Χέντρινγκ αλλά είναι γνωστή ως «Κατ Καβέλι», είναι 23 χρόνων, Ιρλανδή, ηθοποιός, καλλίγραμμη, εκρηκτική, με πανέμορφο πρόσωπο. 

Ο σταρ και γόης αλλά και «φουστανάκιας» Τζουντ Λο την γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Spy στην Τσεχία. Για κάποια βράδια εκεί, στην Πράγα, είχαν ερωτικές επαφές. Με το πέρας των γυρίσματα δεν ήταν γραφτό να παραμείνουν μαζί και το διέλυσαν πολιτισμένα και ως ενήλικες.

Πρόσφατα, η Ιρλανδή καλλονή, γέννησε το 5ο παιδί του Τζουντ Λο, που είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ο εκπρόσωπος τύπου του σταρ επιβεβαίωσε «τον ερχομό της κόρης του Τζουντ Λο και της Κάθριν Χάρντινγκ. Και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι και ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, τόσο των ίδιων, όσο και του μωρού τους».

Να σημειώσουμε πως ο Τζουντ Λο ήταν παντρεμένος και έχει τρία παιδιά απ την πανέμορφη Σάντι Φροστ, η όποια χώρισε όταν αντιλήφθητε πως ο σταρ τα είχε με την νταντά των παιδιών. Μετά ο –τωόντι- ωραίος άνδρας Τζουντ Λο, έκανε άλλο ένα παιδάκι με την κοιλάρα του μόντελινγκ Σαμάνθα Μπερκ. Άσχημα είναι; Έτσι γνωρίζει και τις νταντάδες…