Η Βικτόρια Μπέκαμ παραμένει η αγαπημένη των Βρετανών, οι οποίοι θέλουν να τη βλέπουν, να μαθαίνουν τα πάντα για αυτήν και να μιμούνται το στιλ της, όταν δεν αγοράζουν τα ρούχα που σχεδιάζει!

Το πάθος αυτό των Βρετανών δεν το συμμερίζονται απαραίτητα οι υπόλοιποι λαοί της γης, αλλά εκείνοι επιμένουν να αποθεώνουν ακόμη και ως sex symbol την ανορεκτική πια Βικτώρια! Και επειδή, εκείνη, έχει χρήμα, σχεδόν ομορφιά, δόξα, φήμη, ελεύθερο χρόνο, ωραίο άντρα και παιδιά εξασφαλισμένα, περνάει το χρόνο της δοκιμάζοντας μεγέθη σιλικόνης στο στήθος της!

Πέρυσι είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως είχε αφαιρέσει τα εκθέματα σιλικόνης από το στήθος της μια και «τα έβγαλαν τα λεφτά τους». Μαλλον άλλαξε γνώμη και πριν λίγες μέρες στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εμφανίστηκε με ένα στήθος μεγάααααλο!

Οι Βρετανοί αισθητικοί χειρουργοί φυσικά τοποθετηθήκαν για το μέγιστο θέμα και απεφάνθησαν πως ω, ναι! Η Βικτόρια έχει βάλει και πάλι πολύ σιλικόνη! Το μεικ απ αδιανόητο, δε, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του, όταν υπαρχών άλλα θέματα για σχόλια και μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλα!