Εισαγωγικό σημείωμα αν μόλις ήρθατε στην χώρα: Είναι και αυτή η εκπομπή ποιότητας, λόγου και κομψότητας, με το σχεδόν φλεγματικό, βρετανικά αριστοκρατικό και κυρίως φινετσάτο χιούμορ, το «Όλα παίζουν» στον Alpha που τιμά την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση με τις παρουσιάστριες ως ένα για μεγαλοκοπέλες «3 – 2 – 1 ΑΝΤ1».

Οι κυρίες παίζουν ξυπόλητες, άψογα βαμμένες και χτενισμένες αυθόρμητα παιχνίδια προσχολικής ηλικίας, ή σχολιάζουν φουστάνια ή καίρια θέματα πολιτισμού όπως ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision!

Αναδρομή στο παρελθόν: πέρισυ ο κ. Κωσταντίνος Μπογδάνος εξέφρασε τα χειρότερα για την κυρία Κατερίνα Καινούργιου που συμμετέχει ουσιαστικά στην προαναφερθείσα εκπομπή!

Επιχειρηματολογώντας δε στην μεσημβρινή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, στον ΣΚΑΪ, τότε, ο κ. Μπογδάνος είχε πει:

Ο ευφραδής, εύστροφος και εύγλωττος κ. Μουτσινάς, χθες κατάλαβε ότι η μία από τις δύο συνεργάτιδές τους, η πλέον πνευματικά ανοχύρωτη από τις δύο η κυρία Καινούργιου, σε κάποια στιγμή το παράκανε και προσπάθησε να την κατευνάσει. Η κυρία Καινούργιου, της οποίας το όνομα παραδόξως γράφεται με «αι» και όχι με «ε» είναι λογικό ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Βλέπω ένα μεγάλο τραπέζι με περιοδικά, τα οποία ανοίγω και βλέπω, η κυρία Καινούργιου πήγε για ψώνια, η κυρία Καινούργιου έβαλε αυτό, η κυρία Καινούργιου σχεδιάζει ρούχα, η κυρία Καινούργιου κάνει τα μαλλιά της, τις τρέσες της, τα φρύδια της, τα μύδια της. Η κυρία Καινούργιου προβάλλει ένα μοντέλο, το μοντέλο της γυναίκας που υποτιμά το φύλο της που με αισθητικές παρεμβάσεις προχωράει προς την επιτυχία. Δεν την έχω ακούσει ποτέ να αρθρώνει ουσιαστικό λόγο για την κρίση που βιώνει η χώρα μας!

Ότι τότε την Καινούργιου –με αι!- περιμέναμε να αρθρώσει τον ουσιαστικό λόγο για τη κρίση της χώρας μας, που δεν τον αρθρώσαν οι πολιτικοί μας οι ίδιοι, δηλαδή! Τέλος πάντων τότε, βρήκαν θέμα εκπομπές και παντογνώστες και ανέλυαν για μέρες…

Νέο επεισόδιο: Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τότε δεν απάντησε –πολύ!- αλλά φαίνεται το κράτησε μέσα της μανιάτικο όλο αυτό, ήρθε φέτος και ενώ ο κ. Μπογδάνο κάνει βαριά ενημερωτική εκπομπή πια, στον ΣΚΑΪ και προσπάθησε να του καταφέρει μεγάλο λεκτικό τύπου πλήγμα! 

Έτσι περισπούδαστα η ξανθή παρουσιάστρια αποφάνθηκε επί της εμφάνισης εις την οποία είναι ειδική, άλλωστε, μια νέα εκδοχή τουλάχιστον της Κοκό Σανέλ: «Για να ξυρίσει κάποιος το κεφάλι του, πρέπει να έχει σωστό σχήμα. Ο Μουτσινάς έχει ωραίο σχήμα κεφαλιού. Ο Μπογδάνος, άσχημο σχήμα κεφαλιού! Χάλια είναι το κεφάλι του». Εκεί συμφώνησε και ο μαύρο – Λιανός ο οποίος βιάστηκε για να μη του πουν τίποτα και για το δικό του κεφάλι να συμπληρώσει, υπερθεματίζοντας πως πράγματι ο κ. Μπογδάνος έχει άσχημο κεφάλι, μάλιστα τόνισε, επιχειρώντας γλαφυρή αναφορά στον λόγο του πως: «είναι αβγοκέφαλος»!

Συμπέρασμα: Υποθέτουμε πως δεν του έγινε και η μούρη κρέας ή ομελέτα του αβγοκ… sorry… του κ. Μπογδάνου, διότι μπροστά σε αυτά που έχει πει ο ίδιος για την κυρία Καινούργιου, ήταν σα να κρατούσε αυτός δυο ούζι και να επιτέθηκε και το Κατερινάκι να άρμεξε με μια σφεντονίτσα τόσο – δα, μικρούλα!

Παρόλα αυτά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε, κάνει άλλα και δεν επανέρχεται στο τόπο του εγκλήματος! Όσο για το «Όλα παίζουν»; Μα εμφανώς εκτός από το επίπεδο εκπομπών είναι ιδιαίτερα υψηλό και αυτό της αντιπαράθεσης στην ελληνική τηλεόραση, ενώ –αλλοίμονο!- όσοι την υπηρετούν είναι αβγοκεφαλοι, πορτοκαλοκέφαλοι, τηγανιτοκέφαλοι και πιθανόν, εμείς που συνεχίζουμε και τους βλέπουμε, μοσχαροκέφαλοι!