Η καλλίγραμμη τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, μοντέλο και ως άλλος αναγεννησιακός άνθρωπος πολυτάλαντη, Κατερίνα Στικούδη – Ντα Βίντσι, βρέθηκε στο «Πρωινό» -ε, που αλλού; Στο 360 μοίρες;-  και μίλησε για το πολυσυζητημένο σχόλιο σε μια ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη στο instagram.

Ο συμπαρουσιαστής και σύζυγος της κυρίας Σκορδά, ρώτησε την αναγεννησιακή καλλιτέχνιδα αν μετάνιωσε για το συμβάν.

«Θα σου πω ακριβώς τι έγινε...» δήλωσε με ξεκαρδιστικό χιούμορ, που κατέπληξε το εμβρόντητο κοινό, «βγήκε ένα φάντασμα, πήρε το κινητό μου και το έγραψε αυτό το σχόλιο…» εδώ διακόπτουμε την αναμετάδοση για να γελάσετε με την καρδια σας και να κάνετε καινούργιο συκώτι, «όχι! Εντάξει!» συνεχίζει η κωμικός, «φαντάζομαι ότι και σε εσάς έχει τύχει να βλέπετε κάτι με το οποίο να μη συμφωνείτε, να γράφετε κάτι και μετά να λέτε «ας το σβήσω».

Πόσες φορές θέλουμε κάτι να πούμε, το σκεφτόμαστε δεύτερη φορά και λέμε «ας μην το κάνω!». Εγώ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και το πόσταρα το σχόλιο… Σε καμία περίπτωση δεν το έχω μετανιώσει. Γενικότερα, δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου – όποιες κι αν είναι αυτές. Συνεχίζει να είναι η γνώμη μου αυτή, γιατί δεν είμαι ο δικηγόρος του οίκου Versace σε καμία περίπτωση. Αλλά αν ήταν Ελλήνων σχεδιαστών το φόρεμα και οι κοπέλες ήταν Ελληνίδες, δεν νομίζω να το έγραφε αυτό η Δέσποινα Καμπούρη. Επίσης, θα σου πω κάτι... Εμείς οι γυναίκες μπορεί να βλέπουμε ένα ωραίο σώμα με ένα ωραίο κορμάκι και θα πούμε «πού πάει αυτή; γιατί το φοράει;». Θα αποφασίσει μια γυναίκα να πάρει πέντε κιλά, επειδή θέλει να φάει; Πάλι θα βρούμε να πούμε γιατί πάχυνε... Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, να φοράει ότι θέλει, αναλόγως πού βρίσκεται. Και πάλι, οι κοπέλες πήγαν στα Όσκαρ. Τέλος πάντων, έχει περάσει και ένας μήνας τώρα...»… Και τέλος πάντων στα Οσκαρ δεν πήγαν σε πάρτι μετά από αυτά πήγαν! Στα Οσκαρ βάζουν συνήθως τις ντυμένες μέσα…  

Ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της κυρίας Σκορδά, όμως, επέμενε να εξηγήσει στην Κατερίνα Στικούδη ότι το θέμα δεν ήταν η γνώμη της για τα συγκεκριμένα φορέματα, αλλά οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τη Δέσποινα Καμπούρη, που συνόδευσαν αυτή τη γνώμη. «Σιγά ρε Γιώργο, εσύ έχεις πει χειρότερα. Έχεις τα πρωτεία. Εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις!» του απάντησε εκείνη, μη δείχνοντας σεβασμό στο αρκετά μεγαλύτερο της παρουσιαστή, ενώ συνέχισε τονίζοντας πως «δεν σε καταλαβαίνω καθόλου. Δεν έχω προσβάλει ανθρώπους. Για δείξε μου πού τους έχω προσβάλει... Μπορεί να λέω χειρότερα, με άλλο τρόπο όμως!» και εκείνη να επιμένει: «Με νιώθεις, με νιώθεις...», για να ανασκευάσει λίγο αργότερα πως «αφού δεν με νιώθεις, δεν πειράζει! Πραγματικά, πάντως, στον χώρο του show πρέπει να κάνουμε κάποιες υπερβολές. Δηλαδή θα βάλω ένα κορμάκι πολύ σέξι σε ένα κλιπ. Υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν θα πάω έτσι στο περίπτερο». Ε, ναι! Διότι θα πλακώσει η μαρίδα από πίσω και θα φωνάζει «ιιιιιιιιιιιιιιιαααααα» και όσο να ναι θα δημιουργηθεί μια κοινωνική αναταραχή! Πώς να πας με το κορμάκι για φουρκέτες στο περίπτερο και να μην έρθει τουλάχιστον ένα ασθενοφόρο για άμεσες βοήθειες!
 
Η αναγεννησιάκη σε ταλέντα φυσικά και ουχί σε εμφάνιση γιατί εκείνη την περίοδο τις γυναίκες τις θέλανε και με πιάσματα, καλλιτέχνη, συνόψισε με μια διάθεση γεφυροποιού να πεις, συναινετική και φιλοσοφημένη πως «… έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε, ώστε να μας πάρει από κάτω κάτι τέτοιο. Έγινε και τελείωσε. Είχα τόσες πολλές δουλειές, γιατί ετοίμαζα τον δίσκο μου. Που χαίρομαι πάρα πολύ επειδή είναι ο τρίτος δίσκος στη σειρά...». Αχ… και αυτά τα ευχαρίστα δε μας τα λέει αμέσως και αυτό το κορίτσι! Τι χαρά, Θεέ μου! Τι χαρά!