Δήλωση - «βόμβα» έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Θα κατέβαινα στην πολιτική αν είχα δίπλα μου τους κατάλληλους ανθρώπους" δήλωσε ο ίδιος και πραγματικά πρόκειται για μία δήλωση που θα συζητηθεί! Διαβάστε τα καλύτερα αποσπάσματα από την συνέντευξη.

Για την πολιτική: "Κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο...Το ότι δεν θα επέλεγα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενεργός πολίτης. Και το ότι το πιστεύω τώρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Αν νιώσω ότι μπορώ να προσφέρω θα το κάνω, αρκεί να έχω δίπλα μου και τους κατάλληλους ανθρώπους".

Για την οικονομική μετανάστευση: "Το ότι η κατάσταση της οικονομίας αυτή τη στιγμή είναι τέτοια που κάνει νέους ανθρώπους να σκέφτονται να φύγουν από τη χώρα τους όχι από επιλογή, αλλά για λόγους επιβίωσης, είναι δυσάρεστο".

Για την οικονομική κρίση: "Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Τον καθένα με διαφορετικό τρόπο και σε άλλο βαθμό... Σε πρακτικό επίπεδο μαζί με τους συνεργάτες μου κατεβάζουμε το κόστος των παραγωγών, χωρίς να εκθέτουμε την αισθητική μας".

Για το κίνημα "Δεν πληρώνω": "Ο τρόπος αντίδρασης σε ότι μπορεί κανείς να θεωρεί άδικο ή υπερβολικό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο... Ο καθένας μας πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον τρόπο της αντίδρασης του ή της διαμαρτυρίας. Προσωπικά έχω περάσει περάσει από διόδια χωρίς να πληρώσω, αλλά ήταν ανοιχτά".

Για την δημοσιότητα: "Δεν αισθάνομαι περιορισμένος, αλλά η αναγνωρισιμότητα στερεί ένα μέρος της ελευθερίας κινήσεων".


Αλλαγή πλεύσης για το γνωστό τραγουδιστή, αφού μίλησε για τα πάντα εκτός από την αγαπημένη του Ζέτα!

Πηγή: panoramapress.gr