Τα νέα έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στον ήρεμο κατά τα άλλα πλανήτη του Χόλιγουντ. Ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα σε Angelina Jolie και Brad Pitt και μάλιστα γυναίκα, αλλά όχι από την πλευρά του γοητευτικού ηθοποιού. Σύμφωνα με το περιοδικό «In Touch» η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) για ακόμη μία φορά έδωσε τροφή στα Μέσα να σχολιάζουν τις ερωτικές της επιλογές.

Η αδυναμία της 35χρονης σταρ στις γυναίκες υπήρξε επανειλημμένα θέμα συζήτησης εδώ και χρόνια και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το ρητό για τον καπνό και τη φωτιά.

Έτσι, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Αντζελίνα να μην έχει αφήσει το «κουσούρι» παρά την ευτυχισμένη πολύτεκνη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), για τον οποίο παρεμπιπτόντως, άπειρες γυναίκες θα… σκότωναν!

Μεταξύ άλλων, το περιοδικό φιλοξενεί συνέντευξη της γυναίκας που «μοιράζεται το κρεβάτι της Αντζελίνα όταν λείπει ο Μπραντ» καθώς και μαρτυρία μιας «αεροσυνοδού που της έριξε χυλόπιτα»!

Η Τζολί δεν προσπάθησε ποτέ να κρύψει την έντονη σεξουαλικότητά της, από τα πρώτα της κιόλας βήματα στη δημοσιότητα, πράγμα που σημαίνει –αν μη τι άλλο- ότι ο ίδιος ο σύντροφός της γνωρίζει πολύ καλά τι έχει δίπλα του. Και προφανώς δεν τον πειράζει κιόλας…

Το ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η αχόρταγη σεξουαλική διάθεση της Αντζελίνα οδηγεί και το ίδιο το διάσημο ζευγάρι σε πολλά και διάφορα «παιχνιδάκια» και «βοηθήματα» που προμηθεύονται από κοινού από συγκεκριμένα εξειδικευμένα καταστήματα, όπου εκτός από τα αντικείμενα της αρεσκείας τους, βρίσκουν και την απαραίτητη εχεμύθεια που έχουν, προφανώς, ανάγκη.

Πάντως, όποια και αν είναι η αλήθεια, το γεγονός παραμένει ένα και αυτό είναι ότι πίσω από τις πόρτες κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται…
Πηγή: womenonly.gr