current views are: 1

21 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση06:10

Παίκτρια ριάλιτι παντρεύεται τον διάδοχο της Σουηδίας!

Ονομάζεται Σοφία Χέλκβιστ και παντρεύεται τον πρίγκιπα της Σουηδίας το Σάββατο 13 Ιουνίου!

Δημοσίευση 06:10’
αρθρο-newpost

Ονομάζεται Σοφία Χέλκβιστ και παντρεύεται τον πρίγκιπα της Σουηδίας το Σάββατο 13 Ιουνίου!

Ονομάζεται Σοφία Χέλκβιστ και παντρεύεται τον πρίγκιπα της Σουηδίας το Σάββατο 13 Ιουνίου! Αμέ!

Και ενώ δεν ανταποκρίνεται ακριβώς και στο μοντέλο που έχουμε για τις Σουηδέζες οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, ότι δηλαδή είναι δίμετρες και κατάξανθες, η 29χρονη Σοφία, κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα αν και όχι γαλαζοαίματη.

Με καμία αριστοκρατικότητα στις συνήθειες και στους τρόπους της, έγινε διάσημη στη χώρα των Βίκινγκ, χάρις στο ριάλιτι «ParadiseHotel», όπου κατά την διάρκεια του εγκλεισμού της, κυκλοφορούσε ημίγυμνη, προκλητική και άνετη.

Ανάμεσα στους άνδρες θαυμαστές της είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος – Φίλιππος, ο οποίος την νυμφεύεται  με δόξα, τιμή και άλλους γαλαζοαίματους καλεσμένους, στο παλάτι της Στοκχόλμης, στις 16:30, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένοι, χαιρετώντας τους υπηκόους με ανοιχτή άμαξα στους δρόμους της πόλης.

Όπως το πρωτόκολλο απαιτεί, οι νεόνυμφοι θα επιστρέψουν στους βασιλικούς κήπους, όπου θα τους αποδοθούν τιμές με κανονιοβολισμούς και θα ακόλουθησoυν δείπνο και χορός σε αίθουσα του Παλατιού!

Ο νέος πριγκιπικός γάμος στη Σουηδία γίνεται περίπου δύο χρόνια μετά από εκείνον της πριγκίπισσας Μαντλέν, του μικρότερου παιδιού του βασιλιά Καρόλου – Γκουστάβου ΙΣΤ’, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Αμερικανό τραπεζίτη Κρις Ο’ Νίλ, στις αρχές Ιουνίου του 2013. Και ενώ στην Αγγλία η Κέιτ Μιντλετον έκλεψε ως κοινή  θνητή την καρδιά του πρίγκιπα και των Άγγλων, στη Σουηδία η Σοφία και τα μπικίνι της, τους ξελόγιασε όλους… 
 


σχετικα αρθρα