Η Ελένη Φουρέιρα με το όνομα και ο Παντελής Παντελίδης, πρώτο όνομα, αποφάσισαν να συνεργαστούν και καταπλήξουν την μπουζουκωτή νυχτερινή Αθήνα καθώς και τους κοντινούς δήμους της Αττικής, όπως Διονύσου, Ωροπού, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αγίων Αναργύρων – Καμματερού και ούτω κάθε εξής!

Η φωτογράφιση για την αφίσα, έγινε με μεγίστη ενδυματολογική αισθητική, όπως ήταν αναμενόμενο μιας και η φινέτσα και η κομψότητα, η αριστοκρατικότητα, μπορείς να πεις, διακρίνουν τους καλλιτέχνες.

Η κυρία Φουρέιρα φόρεσε για την φωτογράφιση λευκά πανιά τυλιγμένα όπου να 'ναι σε λωρίδες, διότι αν προτιμούσε ολόκληρο το σεντονάκι θα θύμιζε ρωμαίο συγκλητικό!

Ο κ. Παντελίδης, πάλι, προτίμησε κοστουμάκι αλά ιδιοκτήτης ψησταριάς – χασαποταβέρνας που τσεκάρει μη τον κλέβουν τα γκαρσόνια!

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε μάλιστα μέσω Instagram και τις πρώτες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση τους, δίνοντας μια πρώτη γεύση της πανδαισίας που μας περιμένει.

Στο Facebook του, δε, ο Παντελής Παντελίδης σχολίασε, πιπεράτα και με μπρίο μπορείς να πεις, για την συνεργασία τους: «Ο γάμος της χρονιάς!». Μα που τα βρίσκει ο άτιμος…