«Η ομορφιά δεν είναι κάτι σωματικό, αλλά είναι πως αισθάνεσαι μέσα σου, και αυτό που καθρεφτίζεται στα μάτια σου» έλεγε η ισόθεη Σοφία Λόρεν και η Σαντέλ Μπράουεν Γιάνγκ, γνωστή ως Γουίνι Χάρλοου επιβαίνει τον κανόνα της καλλονής σταρ. Η Γουίνι Χάρλλου, μια φορά και έναν καιρό διαγνώστηκε με λεύκη.

Ήταν μόλις 4 ετών σε μια έγχρωμη κοινότητα και φυσικά οικογένεια. Μεγαλώνοντας η εμπειρία στο σχολείο ήταν μαρτυρική. Μιας και η λεύκη είναι μια πάθηση του δέρματος που αποχρωματίζει την επιδερμίδα σε μεγάλες και μικρότερες εκτάσεις κάθε φορά, τα άλλα παιδιά την αποκαλούσαν αγελάδα και ζέβρα και η ίδια μάθαινε να αντιστέκεται στην πικρά και να επιμένει στην δική της, εσωτερική αρμονία και καλοσύνη.

Στην εφηβεία και ενώ πήρε απόφαση πως δεν υπάρχει θεραπεία για τη λεύκη, ούτε φάρμακα που να καθυστερούν ή να περιορίζουν τα συμπτώματα της ασθένειας, αποδέχτηκε την  τη διαφορετικότητα της και με τεράστια δύναμη υπερνίκησε κάθε εμπόδιο ρατσισμού, προκατάληψης και ανθρώπινης κακίας για να γίνει ένα λαμπερό, μοναδικό, πολυαγαπημένο στους σχεδιαστές μοντέλο.  

Με άποψη ζωής και μήνυμα σε όλα τα κορίτσια το «αγαπήσετε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι», συμμετείχε στο «America’s Next Top Model», έγινε η λατρεμένη της Τάιρα Μπάνκς και μοντέλο βασικό της Diesel της Charlotte Free. Αλλά πάνω απ' όλα, πάνω απ' την επιτυχία, την αποδοχή, τον θαυμασμό είναι ένα ευτυχισμένο κορίτσι που ζει τη ζωή επιβάλλοντας τους δικούς της όρους…