Τη σιωπή του έσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπου βάζαμε στοίχημα στο γραφείο τι δουλειά κάνει και λέγαμε ηθοποιός ή παρουσιαστής ή πάνελ στης Στεφανίδου ή της Μενεγάκη που κατά καιρούς βγάζουν κάτι αξύριστους.

Τελικά βλέποντας στο διαδίκτυο μια σωρεία φωτογραφιών του, χωρίς ρούχα, αντιληφθήκαμε πως είναι διάσημο μοντέλο, με διεθνή καριέρα μάλιστα.

Αφού μάθαμε λοιπόν την ύπαρξη του διαβάσαμε και τις πεποιθήσεις του που πολύ μας συγκίνησαν με την πρωτοτυπία και την ευαισθησία τους. Μίλησε λοιπόν μέσα απ την καρδούλα του για τις σχέσεις:

Το θέμα δεν είναι να έχεις σουξέ αλλά επικοινωνία» είπε, «είναι πόσο το παίρνεις στα σοβαρά και πόσο όχι. Αν δεν το παίρνεις στα σοβαρά έχεις τρομερό σουξέ και τα πας μια χαρά. Αν το παίρνεις όμως στα σοβαρά δεν περνάς καλά! Είμαι στην κατηγορία που προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου να μην το πάρω στα σοβαρά, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου και συχνά-πυκνά την πατάω.

Συμπέρασμα όπως και να το πάρετε το σοβαρά αξίζει… Και καταλήγει: «Δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα. Με πληγώνουν καθημερινά γιατί έχουμε ξεχάσει στις μέρες μας να είμαστε άνθρωποι». Πράγματι! Άλλα εγώ προσωπικά ξεχνάω και που έχω παρκάρει και αν έκλεισα το θερμοσίφωνο…