Πότε στη μπανιέρα, πότε, στο νιπτήρα, κάποτε στον καναπέ, με σέξι νεγκλιζέ και ακόμα πιο σέξι χωρίς αυτά, ποζάρει, καθημερινά, για χάρη των 4.000 ακολούθων της στο twitter, όσο πιο καυτά μπορεί –και μπορεί πολύ!

Έλα μου όμως, που ο σύζυγος Αλεξάντρ Πολιτούκα, επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου στην περιοχή Ντεργκάσεφσκι της Ανατολικής Περιφέρειας στο Χάρκοβο στην Ουκρανία, με βλέψεις για μεγάλη πολιτικη καριέρα, της είπε μια το κόψει, δυο, τρεις, τελικά μάζεψε τα μπογαλάκια του και την παράτησε!  

Φυσικά, η Αλίνα, η επιδειξιομανής σύζυγος, δημοσιοποίησε την απόφαση του άντρα της να φύγει από το σπίτι, γράφοντας: «Περνάω δύσκολες ώρες στην ζωή μου. Είμαι μητέρα. Ο άνδρας μου και εγώ έχουμε μαζί έναν γιο. Ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια.  Ξαφνικά, ο άνδρας μου έφυγε από το σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, στο τέλος του προηγούμενου χρόνου. Με άφησε μόνη μου με τον γιo μας, χωρίς να μας βοηθά».

Τον έκανε και ρεζίλι δηλαδή, ενώ οι άνδρες θαυμαστές της την παρηγορούν με ζήλο, κάποιοι θέλουν να της αναλάβουν τα έξοδα και λιγότεροι να την παντρευτούν. Σώσε την Ουκρανία μαύρο Αλεξάντερ ενώ κάποιοι άλλοι θα σου σώσουν την κυρία…