Είναι γνωστό πως οι γυναίκες της Ινδίας, είναι από τις ωραιότερες του κόσμου, κλέβουν καρδιές στον φακό, εντυπωσιάζουν στις άπλες εμφανίσεις του και όποτε πάνε καλλιστεία σαρώνουν τους τίτλους.

Η Ασουάρια Ράι, από αριστοκρατική οικογένεια είναι συμφώνα με περιοδικά, με σάιτ και ως αξία κινηματογραφική απλά η «ομορφότερη γυναίκα του κόσμου». Το 1994 και ενώ ήταν φοιτήτρια αρχιτεκτονικής κέρδισε το στέμμα της Μις Κόσμος, άφησε τις σπουδές της και μετακόμισε στο Λονδίνο.

Από το 1997 έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 40 μπολιγουντιανές παραγωγές, που έσπασαν ταμεία. Είναι πλέον 38 χρονών, είναι παντρεμένη με τον επίσης σουπερστάρ της Ινδίας Αμπιτσέκ Μπαχτσάν, γιο του διασημότερου στην ιστορία του Μπολιγουντ, ηθοποιού, Αμιτάμπ Μπαχτσάν, και είναι μητέρα πια μιας κορούλας. Αποτελούν την δημοφιλή οικογένεια της Ινδίας, όπου οι Μπέκαμ για παράδειγμα, ούτε να φανταστούν μπορούν τα μεγαλεία τους και η δική τους ζωή έως και ξενέρωτη μοιάζει…

«Η ευτυχία παίζει μαζί μου κρυφτό, αλλά τελικά είμαστε καλές φίλες» είπε η πανέμορφη Ινδή σταρ σε πρόσφατη συνέντευξη της, ενώ τα περιοδικά συνεχίζουν να την αποκαλούν «Μπριζίτ Μπαρντό της Βομβάης», «το ωραιότερο πρόσωπο του κόσμου», «Το απολυτό βλέμμα του Σκορπιού» -είναι άλλωστε το ζώδιο της- και  είναι το πιο γνωστό ινδικό γυναικείο όνομα στο εξωτερικό, μετά την Ιντιρα Γκάντι.

Οι ερμηνείες της στην Ινδία κερδίζουν βραβεία, υμνούνται από τον τύπο και στέφονται από τεραστία εισπρακτική επιτυχία. Ταινίες της έφτασαν στα Οσκαρ αλλά και στο φεστιβάλ Καννών, όπου η παρουσία της έκανε πάταγο! Το 2010 η Ασουάρια Ράι ψηφίστηκε από ως η ωραιότερη Μις Κόσμος όλων των εποχών. Είναι λοιπόν, η ωραιότερη των ωραίων…

 

TAGS