Καλεσμένη το βράδυ στα Καρντάσιανς βρέθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες με δημοσιεύματα μιας και απέδωσε το δίκαιο σε καβγά τηλεοπτικών μαγείρων, που μοιάζουν να είναι τόσο σταρ όσο και οι τραγουδίστριες, για παράδειγμα.

Παρόλα αυτή τη χθεσινοβραδινή της συνέντευξη μίλησε για την κακή συνεργασία που της δημιούργησε αυτοάνοσο νόσημα αλλά και για την αγωγή που έχει κάνει εναντίον της ο Σπύρος Χαριτάτος ζητώντας 1 εκατ. ευρώ!

«Εγώ δεν περιμένω να πάρω χρήματα από άλλον πάντως για να τα δώσω σε συσσίτια αστέγων» είπε, «όλα αυτά τα χρόνια φροντίζω τον κόσμο όσο καλύτερα μπορώ. Δεν τα παίρνω από κανέναν για να το κάνω» στη συνέχεια τόνισε πως «δεν μου αρέσουν τα δικαστήρια. Έχω καλό δικηγόρο και ότι μου πει θα κάνω. Όταν λες για βασανιστήρια, δεν χρειάζεται να σε δέρνουν, ούτε να σε μαστιγώνουν. Όταν βλέπεις ότι κινδυνεύει η δουλειά σου και η προσωπικότητα σου, σηκώνεσαι ένα ωραίο πρωί και φεύγεις. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε εκείνες τις μέρες. Όταν περάσουν πολλά χρόνια και θα είσαι ακόμα στην τηλεόραση, τότε θα κάνουμε την αληθινή συνέντευξη και θα τα μάθεις όλα. Γιατί είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Όχι για το συγκεκριμένο. Πράγματα που γενικά μου συνέβησαν τότε. Στο δικαστήριο αν χρειαστεί να τα πω θα τα πω. Δεν νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος αν διαβάσει αυτή την αγωγή, θα πρέπει να απολογηθώ εγώ. Γιατί και αυτή που έγραψε, αυτό που έγραψε τότε στην εφημερίδα, έφυγε από τον κύριο αυτό για τον ίδιο λόγο που έφυγα και εγώ. Η ίδια η δημοσιογράφος που έκανε το πρωτοσέλιδο τότε στην εφημερίδα, έφυγε για ακριβώς τον ίδιο λόγο».

Και επειδή κάθε τελευταίο που συμβαίνει στη ζωή, δηλώνει πως η καλύτερη συνεργασία  είναι με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. «Είναι σα να πίνουμε καφέ και να λέμε «δεν πάμε να κάνουμε και μία μαγειρική»; Είναι πολύ χαλαρά».

Αυτά τα επικά συμβαίνουν στις τηλεοπτικές κουζίνες! Όσο για την καλή συνεργασία είμαστε σίγουροι! Αφού κοτζάμ ΑΝΤ1 παίζει τρέιλερ «δείτε αύριο στο Πρωινό, μαγειρική και ζώδια» και αυτό θεωρείται η βαριά τους θεματολογία…