Η Μίνα Ορφανού πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή που συνήθως γράφεται στο τύπο ως «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη, με το Θοδωρή Αθερίδη. Η ηθοποιός η οποία είναι ένας ευαίσθητος βαθύτατα χαρακτήρας, ήταν καλεσμένη, όταν θεώρησε πως κάποιες ερωτήσεις την έθιγαν… Στην εκπομπή που είδαμε, δεν φάνηκε θιγμένη, όπως λίγο αργότερα και αφού αποστασιοποιήθηκε απ την εκπομπή, έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου έδειχνε ενοχλημένη από ρατσιστικές ερωτήσεις που της έκανε ο ηθοποιός! 

Ο Θοδωρής Αθερίδης καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με μία» απάντησε:

«Η εκπομπή είναι στο Youtube, ας τη βάλει να τη δει κάποιος αν δεν βαριέται και να δει αν είμαι ρατσιστής. Εγώ ίσα ίσα που τη λατρεύω τη Μίνα και την έχω δει στο θέατρο και ήταν εξαιρετική. Επειδή τα προσέχω αυτά, δεν νομίζω έκανα κάτι ώστε κάποιος να με χαρακτηρίσει ρατσιστή. Όλη μου η ζωή, ο περίγυρός μου, οι άνθρωποι που λατρεύω, αποκλίνουν από το κανονικό. Από τη ζωή μου αποδεικνύεται ότι δεν είμαι ρατσιστής. Δεν ξέρω τι είδε η Μίνα, και δεν ξέρω αν το είπε κιόλας, αλλά αν με είδε ρατσιστή, οκ. Πάντως εγώ την αγαπάω».

Εδώ που τα λέμε ο Θοδωρής Αθερίδης με τον τρόπο ζωής του αλλά και τις επιλογές του στη δουλειά, έχει αποδείξει πως είναι ένας άνθρωπος με τρυφερότητα, που δεν υιοθετεί στερεότυπα, ενώ διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και κάνει αντικομφορμιστικές επιλογές.

Παρ όλα αυτά και η χρήση της λέξης «κανονικό» είναι λίγο ανατριχιαστική! Για τα δυο αυτά πλάσματα πάντως καλό θα ταν να συναντηθούν και να τα πούνε μεταξύ τους, γιατί σίγουρα παίζει παρανόηση και κακιά στιγμή στη μέση…