Τρεις κόρες και έναν γιο πια έχει η πολυτέκνη Ελένη Μενεγάκη, που Κυριακή, γύρω στις 7 το απόγευμα μπήκε να γεννήσει χωρίς να την αντιληφτούν οι ακροβολισμένοι παντού ρεπόρτερ και φωτορεπόρτερ, οι οποίοι είχαν κατακλείσει τον εξωτερικό χώρο του ιδιωτικού μαιευτηρίου, αλλά και με «πολιτικά» τον εσωτερικό.

Γέννησε μετά από 2 ώρες, κοριτσάκι, 2750 γραμμαρίων, με καισαρική όπως έκανε και με τους προηγουμένους τοκετούς της. Δεν εισήχθη με ψευδώνυμο όπως έλεγαν, αλλά με το όνομα του συντρόφου της κ. Παντζόπουλου, δεν έκανε αγόρι όπως με σιγουριά βεβαίωνε η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και φυσικά γέννησε με ραντεβού, την Κυριακή όπως ο κύκλος της πολύ καλά γνώριζε κι ας άφηνε κανάλια ολόκληρα να καλωσορίζουν το μωρό, από την Πέμπτη.

Κάποιοι δε, φτάνουν στο σημείο να λένε, πως η Ελένη, η όποια πιστεύει στα άστρα, θέλησε το κοριτσάκι της να έχει καλό ωροσκόπιο και για αυτό συνυπολόγισε την μέρα και την ώρα.

Κριός με Σκορπιό, λοιπόν η μπέμπα, που κασέλα τα ζώδια, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τα φιλιά και τις αγκαλιές της μαμάς και του μπαμπά και το φως σε έναν κόσμο, που την περίμενε και της έδωσε καλή τύχη να αγαπιέται πολύ. Γερό, πάντα τυχερό, χαϊδεμένο, φιλημένο και αγαπημένο…