Καλεσμένος στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, βρέθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, όπου για άλλη μια φορά έκανε αίσθηση με τις χειμαρρώδεις και απρόβλεπτες δηλώσεις του.

Αυτή τη φορά μας είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, είναι το είδωλό του για τον οποίο έχει δημιουργήσει και fan club.

Επιπλέον δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάης Στράτου και θυμήθηκε πως πριν 15 χρόνια της είχε πει ότι είναι ίδια με «κόρη του 6ου αιώνα»!

Θαυμάζοντας την καλή του μνήμη, δεν έχουμε παρά να καταθέσουμε πως προσωπικά δεν ξέρουμε πως είναι οι κόρες από τη δεκαετία του '70 του 20ου αιώνα και τούδε, έτσι δεν έχουμε αντίληψη, άλλα για να το λέει ο κ. Ζουράρις θα γνωρίζει.

Άλλωστε τον αποθεώνουμε. Πως μπορούν να ξεχαστούν φράσεις του, τις οποίες απεύθυνε εις τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο –μπαίνουμε και ημείς εις το πνεύμα της σοφίας-  άλλωστε άλλα και στην ελληνική Βουλή, όπως: «Τους παραπέμπουμε εις τα καθ ημάς μέζεα του κατωτέρου στεατοπυγικού υποσυστήματος»… πράγμα που, άλλωστε, δηλώνει ότι υπάρχουν και τα καθ' ημάς μέζεα του ανωτέρου στεατοπυγικού μας υποσυστήματος! (ε! Τα παίρνουμε εμείς τα γράμματα!)