Καλό παιδί δεν προσποιήθηκε πως είναι ποτέ! Ότι τα θηρία του τα εσωτερικά τα είχε και τον κατάτρωγαν, επίσης φαινόταν. Όπως φαινόταν ακόμη και στον πιο σκληρόπετσο θεατή η ιδιοφυής προσέγγιση των ρόλων του από τον Τζόνι Ντεπ και η ικανότητα της υπνωτιστικής του μαγείας, θαρρείς, στου θεατές.

Έλα μου, όμως που οι φανατικοί της σειράς ταινιών «Οι πειρατές της Καραϊβικής» θα αργήσουν να απολαύσουν στο νούμερο 5 διότι ο πρωταγωνιστής της, ο Τζόνι Ντεπ, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποκριτικές του υποχρεώσεις. Οι 400 τεχνικοί, μέλη της παραγωγής και του καστ συνέχιζαν τα γυρίσματα στο εξωτικό Κουήνσλαντ της Αυστραλίας περιμένοντας, μάταια, την επιστροφή του πρωταγωνιστή για να γυρεύουν τις δικές του σκηνές.

Στις αρχές της εβδομάδας, ενημερώθηκαν ότι τα γυρίσματα διακόπτονται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, λόγω τραυματισμού του ηθοποιού στο χέρι, που τον ανάγκασε να επιστρέψει στο Λος Αντζελες για να χειρουργηθεί. Οι συντελεστές της ταινίας είχαν ξεκαθαρίσει ότι ο τραυματισμός δεν έγινε στα γυρίσματα της ταινίας και η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι τραυματίστηκε σε αγώνες go-cart στα οποία και επιδίδεται.

Νέα δημοσιεύματα, όμως, υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τζόνι Ντεπ με το αλκοόλ είναι ο λόγος και του τραυματισμού και πως έπεσε μη έχοντας συναίσθηση απ το πολύ ποτό του τι κάνει.

Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ ο ηθοποιός βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης και αυτό 400 άνθρωποι περιμένουν άπραγοι, στην άκρη της Ωκεανίας…