Το πρώτο επεισόδιο δεν είναι ενδεικτικό της πορείας ενός τηλεοπτικού προγράμματος, αλλά δείχνει μια δυναμική.

Η δυναμική λοιπόν του One Mark Show, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, μοιάζει ισχνή και ασθενική! Παρ' ότι ο  Μάρκος Σεφερλής έκανε ένα εξαιρετικό τρέιλερ, καλογυρισμένο, ευφάνταστο, πλούσιο, με χιούμορ όπου μιμούταν το αντίστοιχο του The Voice, άψογα, κρατώντας όλους τους ρόλους των σταρ – κριτών, το ίδιο το show δεν το δικαίωσε! Τα νούμερα ήταν χαμηλά για show που στο Mega θα είχαν επενδύσει πάνω του, περισσότερες προσδοκίες και αφορούσαν στο σύνολο στο 24,5% και στο νεανικό στο 29%!

Το τρέιλερ λοιπόν πυροδοτούσε βεβαιότητες πως ο Σεφερλής θα ξεπεράσει όρια, θα κάνει πιο απαιτητικά στησίματα, θέματα και χιούμορ. Παρόλα αυτά τόσο στην αισθητική, όσο και στα αστεία του, ο Μάρκος Σεφερλής κάθισε πάνω σε ευκολίες, στην αμεσότητα του, στην σπλαχνικά πηγαία έκφραση με μούτες, στην ανεκδοτολογία σαν σκετσάκι. Κρίμα γιατί μπορούσε –και μπορεί- παραπάνω, ακόμη και στο να τολμήσει θεματικά και άλλο πεδίο.

Πιστεύοντας, προσωπικά, πως είναι ένας ηθοποιός, σαν αυτούς του παλιούς, τους πολύ αμέσους, τους λαϊκούς» αν θέλετε και κακό δεν είναι όσο κι αν ενοχοποιείται από θολά λόγιους κύκλους. Ο ίδιος όμως, μοιάζει να έχει μπει σε μια ταχύτητα τέτοια που η περισυλλογή για το περιθώριο της μελέτης και της εξέλιξης του, του μοιάζει με φρενάρισμα απότομο στην εθνική, στην αριστερή λωρίδα. Θέατρο, καθημερινή εκπομπή και ένα σόου, που με μια τέτοια, σαν το τρέιλερ –τα πάμε!- αφετηρία, έρχεται στο πλαίσιο μιας δεδομένης συνταγής του, χωρίς τον εμπλουτισμό της και την εξέλιξη, την ωριμότητα του καλλιτέχνη.

Ο Σεφερλής δε, με συγκινεί πάντα, για την αφοσίωση του να κάνει το κοινό του, να γελάσει πάση θυσία, που στα τηλεοπτικά πλατό, χάνεται στο μεγάλο μέγεθος, ενώ το πηγαίο κωμικό ένστικτο διαθλάται και συγχέεται πάνω στο μικρό τηλεοπτικό περίγυρο των ειδικών. Πάντως μπορεί πιο πολύ… και το περιμένουμε απ' αυτόν, πρώτα ως ηθοποιό και μετά ως «παρουσιαστή» της τηλεόρασης…