current views are: 4

31 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση15:01

Ο Μικρούτσικος, ο Άδωνις και η νέα διαδικτυακή τους κόντρα!

Είναι τόσο εντυπωσιακή η λεκτική συνάντηση μέσω tweets του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα –επαναλαμβάνουμε: Ανδρέα!- Μικρούτσικου, που έκανε το γύρο, ήδη, των social media.

Δημοσίευση 15:01’
αρθρο-newpost

Είναι τόσο εντυπωσιακή η λεκτική συνάντηση μέσω tweets του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα –επαναλαμβάνουμε: Ανδρέα!- Μικρούτσικου, που έκανε το γύρο, ήδη, των social media.

Είναι τόσο εντυπωσιακή η λεκτική συνάντηση μέσω tweets του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα –επαναλαμβάνουμε: Ανδρέα!-  Μικρούτσικου, που έκανε το γύρο, ήδη, των social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μικρούτσικος σχολίασε την ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδάκη ότι δε θα ξανακαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του:

Μετά το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη ο παρουσιαστής ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής ότι δεν θα καλέσει ποτέ ξανά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Μα βρε Γιώργο μου πώς θα κάνεις νούμερα χωρίς νούμερα;.

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε την απάντησή του εμμέσως πλην σαφώς, κάνοντας retweet σχόλιο που έγραφε:

Νομίζω ότι ο Αδωνις θα νιώσει τιμή να τον αποκαλεί «νούμερο» ένας Μικρούτσικος.

Μήνυμα, το οποίο συνοδευόταν από βίντεο με αποσπάσματα παλιάς εκπομπής του Ανδρέα Μικρούτσικου, από εκείνες που οι καλεσμένοι αλληλοκατηγορούνταν, ενώ στο συγκεκριμένο αντάλλασαν βρισιές, κάποιες ιδιαίτερα βωμολοχικές.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν το άφησε ασχολίαστο, αλλά προχώρησε πάντα μέσω twitter στην εξής παρατήρηση:

Μια ανάρτησή μου δημοσιεύτηκε σε διάφορα ΜΜΕ, οπότε τη διάβασε ο Άδωνις και ανάρτησε με την σειρά του απόσπασμα από εκπομπή μου, που δύο συμμετέχοντες υβρίζονται ασύστολα. Είναι αλήθεια ότι στα είκοσι χρόνια της τηλεοπτικής μου θητείας έκανα πολλά λάθη. Αυτοκριτικά λοιπόν δηλώνω ότι ένα μεγάλο μου λάθος είναι ότι τον κάλεσα μία φορά σε εκπομπή μου! Ζητώ δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό.