Η Βίκυ Μιχαλονάκου παραχώρησε συνέντευξη στη Χριστίνα Πολίτη για την εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» και παραδέχτηκε ότι απ' όλη την ελληνική τηλεόραση θαυμάζει τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά:

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι το brand name της επιτυχίας, είναι ο ακροβάτης στο τσίρκο που λέγεται ελληνική τηλεόραση. Χωρίς δείκτη προστασίας, τα κάνει όλα και συμφέρει! Δεν θα υπήρχε αυτή η σχολή Σεφερλή, δεν θα υπήρχε αυτή η Ακρόπολη του γέλιου χωρίς την Καρυάτιδα που είναι η γυναίκα του. Η Έλενα Τσαβαλιά μιλάει πολύ ωραία την ελληνική γλώσσα, είναι πολυμηχάνημα.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο είπε πως «δεν ξεχωρίζω κανέναν γιατί μετά τον Λένι τον βρομόστομο, που εισήγαγε πρώτος ο Χάρρυ Κλυνν, που είναι και κολλητός μου φίλος και ήταν ο πρώτος που εισήγαγε αυτό το είδος, αμέσως μετά έχουμε έναν Λάκη Λαζόπουλο. Ο οποίος στην προσωπική του ζωή είναι αστός και στο τηλεοπτικό του μπερντέ μικροαστός. Λάκη μου, δεν χρειάζεται αγόρι μου ο Τσίπρας κλώνους στην αυλή του, τα καταφέρνει μόνος του. Δεν πηγαίνω καθόλου τα γυάλινα πρόσωπα, προτιμώ να κάνω μια μοναχική πορεία».

 Η Βίκυ Μιχαλονάκου είπε ακόμη πως «ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης τα οποία τα έχουν προάγει σε βασίλισσες της ομορφιάς και της τηλεοπτικής ζώνης, όμως αυτά είναι καρικατούρες, δεν είναι η πραγματικότητα της μέσης Ελληνίδας. Αυτή η εκπόρνευση της ξανθιάς ανταύγειας, του μπούστου, της σιλικονούχας ομορφιάς... Δεν υπάρχει αισθητική, δεν υπάρχει παιδεία, όλα ανάγονται στο φέρεσθαι και στο φαίνεσθε, δεν είναι η Ελληνίδα αυτό που βλέπουμε, το σούργελο, το ψευτοπρώτυπο της τηλεοπτικής υστερίας».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας –αλλοίμονο!- το πόσο δεν της αρέσει η Ελένη Μενεγάκη; «Όχι, δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτές τις εκπομπές, με υποβαθμίζουν. Με ενοχλεί πολύ ότι όλοι αναλώνονται στο αν γέννησε το τέταρτο παιδί -και να της ζήσει της κυρίας».