Είναι ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος είναι εξαιρετικά όμορφος και για αυτό είναι ένα μοντέλο με σημαντική πορεία στους διεθνείς οίκους μόδας. 

Ο Αλέξης Παππάς πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο φημών για την ανεπιβεβαίωτη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού μια και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές και -πώς να το πούμε κομψά;- ψιλοθωπείες! Ο ωραίος Αλέξης, είναι όμως και ενδιαφέρον χαρακτήρας απ ότι φαίνεται απ τις συνεντεύξεις του.

Πρόσφατα μίλησε για τις αλβανικές του ρίζες και για το αν δέχτηκε παλαιότερα bullying λόγω αυτής στο περιοδικό «ΟΚ!».  «Η μητέρα μου είναι από τη Βόρειο Ήπειρο. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, δεν έχω πάει ποτέ εκεί» αλλά   όχι δεν τον έχουν αντιμετωπίσει με ρατσισμό, «… ποτέ. Οι φίλοι μου, που ήξεραν την ιστορία μου, με αντιμετώπιζαν και με αντιμετωπίζουν πάντα όπως έναν από την ομάδα, όλοι ίσοι, ξεχωριστοί και αγαπημένοι» λέει και συνεχίζει «νιώθω Έλληνας 100% ξέρω τι είμαι, δεν έχω κανένα λόγο να αντιδράσω. Δεν ένιωσα ποτέ θύμα bullying. Γενικά, δεν μου αρέσει η έννοια bullying και πολύ αμφιβάλλω αν όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο συνειδητοποιούν ότι εννοούν τον τραμπουκισμό».

Υπήρξε πρόβλημα στη δουλειά του λόγω καταγωγής, άραγε; «Σε κάθε δουλειά θέλεις να βγάλεις χρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση, ο οίκος μόδας επιλέγει το μοντέλο με την αναλογία που έχει θέσει η μόδα, δεν τον ενδιαφέρει η υπηκοότητα, η εθνικότητα πού γεννήθηκε και τι έφαγε. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά μέσα από αυτή τη δουλειά. Οπότε, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν κάποιος πει ότι αυτός είναι Κορεάτης ή Αλβανός δεν τον επηρεάζει καθόλου. Εγώ είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου».  Και ωραίος και με άποψη! Μπράβο Ναταλία! Τα θερμά μας συγχαρητήρια…