Και ενώ η Τατιάνα έπαιζε τα κοινωνικά της και τα δημοσιογραφικά της, η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και τη νεογέννητη κόρη τους πέρναγαν την πόρτα του μεγάλου μαιευτηρίου, σε απευθείας σύνδεση φυσικά με την δική της εκπομπή, μιας και δεν θα έπαιρνε εξιτήριο στις 12 να βγει στις κάμερες του Λιάγκα και του Σεφερλή! Ε! Μα!

Ήταν φυσικά χαρούμενη και συγκινημένη και φωτογραφήθηκε πια, με τον αγαπημένο της και πατέρα του τέταρτου παιδιού της. Ο οποίος πατέρας γελούσε τόσο πλατιά που πρέπει να πόνεσε το πρόσωπο του από ευτυχία, άσε που δεν  φαίνονταν χαρακτηριστικά!

Ήταν αυτό που λέμε γελάνε και τα μουστάκια του κι ας μην είχαν! Η Ελένη πάλι είπε «σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις ευχές και για όλα και για το γεγονός που μας περιμένατε μέχρι να γεννήσω... Παιδιά δεν χρειάζονται ερωτήσεις, μας βλέπετε, είμαστε ευτυχισμένοι, είμαστε χαρούμενοι είμαστε πάρα πολλά που δεν περιγράφονται με λόγια... Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και τον θεό για το δώρο που μου έδωσε... Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα. Μας περιμένουν» είπε και έφυγε, καθότι γάτα με πέταλα στα της επικοινωνίας, έπαιξε μπάλα όπως ήθελε…