Δύσκολο για μια γυναίκα ωραία παραμένει το να τσαλακώνεται και να μη νοιάζεται πως θα φάνει, προκειμένου να γελάσει μαζί της το κοινό. Όταν όμως πετύχει ο συνδυασμός το αποτέλεσμα ήταν και είναι ακαταμάχητο!

Προσωπικά, η Νικολέττα Καρρά, μου τραβούσε πάντα την προσοχή, όπου κι αν εμφανιζόταν, έχοντας εκείνη μια χαμηλών τόνων, σα κρυμμένη δύναμη μεγατόνων, που ανά πάσα στιγμή φαινόταν υπό έκρηξη.

Στο θέατρο δεν την έχω δει, αλλά πιστεύω πως ένας καλός σκηνοθέτης θα της έβγαζε ηφαιστειώδες την υποκριτική της δύναμη, η οποία φαίνεται δουλευμένη και φορτισμένη στη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι συμμαθητές». Τη σειρά την βαριέμαι, γιατί φαίνεται η μεταφορά μιας ιστορίας ξένης, με γκροτέσκο στοιχεία και ακρότητες, σε ένα ελληνικό γραφικά μικροαστικό περιβάλλον, που κι αυτό πλέον είναι ανύπαρκτο στην πραγματικότητα και εντελώς ρετρό.

Σαν οι δημιουργοί να μην έχουν σχέση με την ζωή εκεί έξω απ τα στούντιο! Όλα τα στοιχεία δηλαδή, που έχει ενσωματώσει και έχει μελετήσει ο Καπουτσίδης στην δική του σειρά στο Mega και που την κάνουν ιστορική και οριακή στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, αυτά όλα λείπουν απ τη συγκεκριμένη.

Μόνη εξαίρεση; Η Νικολέττα Καρρά, σε ένα διπλό ρολό, μιας παχουλής συμπλεγματικής νεαρούλας και μια γυναικάς μοιραίας και εκδικητικής. Δεν οδηγείται στην ακρότητα που το είδος της συγκεκριμένης κωμωδίας έχει, αλλά ισορροπεί αξιοθαύμαστα, στην πιστότητα των ρόλων της και κάνοντας τους συμπαθείς παρ όλα αυτά και διατηρώντας τους ανθρώπινα στοιχεία, χωρίς να τους προδίδει. Προσέχτε την…