Στην αρχή έχουμε μια ωραία μάνα που ξέρει να αγαπά, όχι μόνο το δικό της παιδί, αλλά και όλα εκείνα που κάποιοι στρέφουν το βλέμμα για να μην αντικρίζουν.

Η Καρολίνα Γουάιτ μεγάλωνε τον λατρεμένο της Σεμπ, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, όταν έστειλε ένα μήνυμα στη σελίδα των Marks & Spencer στο Facebook.

Ευγενικά ρωτούσε την μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης αν θα ήθελε να συμπεριλάβει τον γιο της σε μια διαφήμιση της. Η ίδια ως μητέρα ήθελε να «περάσει το μήνυμα ότι το διαφορετικό δεν είναι λιγότερο θαυμάσιο» και πως όλα τα παιδιά είναι υπέροχα και όμορφα. Η εταιρεία –και προς τιμήν της- έδειξε πολιτισμό, κοινωνική αντίληψη και ανθρωπιά, στοιχειά που δεν χαρακτηρίζουν τους οικονομικούς κολοσσούς, στους οποίους ανήκει και η M&S. Είδε ακόμα στο πρόσωπο του μικρού Σεμπ ένα χαριτωμένο, ευτυχισμένο, γεμάτο αγάπη και χαρά αγόρι και έτσι εκείνος έγινε το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down, που συμμετείχε σε διαφημιστική καμπάνια.  

Η μητέρα θυμάται πως «όταν μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι δέχτηκαν, ξέσπασα σε κλάματα. Όχι επειδή ο γιος μου θα γινόταν μοντέλο αλλά επειδή πίστευα πραγματικά ότι οι άνθρωποι με σύνδρομο Down δεν πρέπει να αποκλείονται...»...

Και έτσι, ο Σεμπ έδειξε ποσό ταλαντούχοι, όμορφοι, φωτογενείς είναι και αυτοί, ξορκίζοντας με το φωτεινό του χαμόγελο την προκατάληψη, τους αποκλεισμούς και τα στερεότυπα μακριά του...