Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στο  Down Town Κύπρου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για τη σχέση του με τη διασημότητα και τον εθισμό που είχε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά. 

Ο γνωστός chef μιλάει για την σχέση του με τη διασημότητα, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον εθισμό του στα ναρκωτικά

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, στο  Down Town Κύπρου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για τη σχέση του με τη διασημότητα και τον εθισμό που είχε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά. 

Δεν νιώθεις υπερεκτεθειμένος; «Στο δικό μου μυαλό, επειδή τα πράγματα τα είχα πάντα σε τάξη, όχι. Δεν ξέρω πώς το είδε ο κόσμος! Γιατί εγώ, παρά τη δημοσιότητα, εξακολουθούσα να κάνω τη δική μου ζωή έτσι όπως ήταν. Δεν άλλαξα κάτι στην καθημερινότητά μου. Εξακολουθώ το πρωί να ξεκινάω τη μέρα μου με την κουζίνα, πάω στο μαγαζί που δουλεύω, κράζω τους μάγειρές μου, κράζω τους προμηθευτές μου γιατί ανέβηκε η τιμή της ντομάτας, στέλνω πίσω μαρούλια γιατί δεν είναι πράσινα αλλά καφέ, τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, διαφωνώ με το γιο μου γιατί δεν μου αρέσει το δωμάτιό του ή επειδή πήρε αποβολή στο σχολείο.

Οι προβληματισμοί μου είναι οι ίδιοι, ενώ θεωρώ ότι προφύλαξα και λίγο τον εαυτό μου. Στην πορεία κατάλαβα επίσης τι σημαίνει να δίνεις το καλό παράδειγμα στους ανθρώπους. Μέχρι να γίνω αναγνωρίσιμος προσπαθούσα να δίνω το καλό παράδειγμα στους μάγειρές μου, ώστε να πάρουν τα καλά στοιχεία της μαγειρικής. Αυτό το επέκτεινα μετά και στα υπόλοιπα κομμάτια της καθημερινότητάς μου». 

Η αναγνωρισιμότητα δεν περιορίζει την ελευθερία του; «Κάθε άλλο! Τα τελευταία 5 χρόνια προσπάθησα να μη δώσω κακά παραδείγματα, να μην ξεφύγω, να λέω πάντα αυτό που πιστεύω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Γι' αυτό και ήμουν από τους πρώτους που βγήκαν και είπαν "ναι, ήμουν πρώην αλκοολικός", "ναι, ήμουν πρώην ηρωινομανής" ή "έκανα ναρκωτικά". Απλώς όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου και, όπως τα άφησα εγώ, μπορούν να τα αφήσουν και πάρα πολλοί άλλοι. Όταν έλεγα ότι θα τα αναφέρω δημόσια όλα αυτά, με έκραζαν όλοι. Μου έλεγαν "μην πεις αυτά τα πράγματα, γιατί θα τα καταστραφείς!". Τελικά, δεν καταστράφηκα! Ο κόσμος τα εκτίμησε και η αγάπη του με τροφοδοτεί, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ ωραία! Ίσως επειδή έχω ζήσει αρκετά δύσκολα χρόνια, έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση. Διότι, δυστυχώς, όταν κάνεις υπερβολική χρήση ουσιών χάνεις και την αυτοεκτίμησή σου».