Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβει στη Μεγάλη Βρετανία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και «πέτρα»του σκανδάλου τη γνωστή πλέον Pipa Middlenton. Ο άνδρας επέλεξε να πει στη φίλη του ότι η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει ομορφότερους γλουτούς από την ίδια κι εκείνη του έδωσε την ανάλογη απάντηση. Πήρε μια λευκή μπογιά κι έγραψε με πηχυαία γράμματα πάνω στο αυτοκίνητό του: «Ακόμη ο κ...ς της Pippa είναι καλύτερος από τον δικό μου;».

Το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό σημείο στην πόλη Μπέρμιγχαμ της Μ. Βρετανίας, έγινε αντικείμενο αστεϊσμών και ο ιδιοκτήτης φάνηκε κάποια στιγμή να πλησιάζει, να κοιτά σαστισμένος και να κόβει βόλτες γύρω του, χωρίς να τολμά να μπει μέσα, καθώς οι συγκεντρωμένοι γύρω από αυτό συνέχιζαν να γελούν με το πάθημά του.

«Όταν η κοπέλα σου σε ρωτά αν μια άλλη είναι καλύτερη από εκείνη, δεν της το λες κατάμουτρα. Της λες ότι αυτή είναι πάντα η ομορφότερη!» γέλασε κάτοικος της περιοχής. «Όπως φαίνεται η κοπέλα δεν μπόρεσε να αντέξει την αλήθεια! Αλλά τι να κάνουμε; Οι γλουτοί της Pippa είναι καλύτεροι από πολλών ακόμη γυναικών!» αστειεύτηκε άλλος... αυτόπτης.

Ο φωτογράφος Mathew Growcoot τόνισε ότι όλα συνέβησαν, γιατί ο οδηγός έλειπε αρκετή ώρα, ενώ όταν εμφανίστηκε, το συγκεντρωμένο πλήθος τον έδειχνε και κορόιδευε.

Το γκρουπ του Facebook, Pippa Middleton Ass Appreciation Society, αριθμεί τώρα 215.950 θαυμαστές. Αντιθέτως, άλλο γκρουπ χωρίς ευθεία αναφορά στους γλουτούς της αριθμεί 160.598 φαν.

Αλλά δεν είναι μόνο άνδρες που θαυμάζουν την... ομορφιά της Pippa αλλά και γυναίκες, που σχολιάζουν την ομορφιά της αλλά και τις καμπύλες της.

Ακόμη και άνθρωποι της μόδας ασχολούνται με τους γλουτούς της αδελφής της νύφης που κατέληξε να γίνει το επίκεντρο του πριγκιπικού γάμου. Αρθρογράφος της Daily Mail πριν από λίγους μήνες, σχολίαζε το γεγονός ότι η Pippa απολαμβάνει το ερωτικό ενδιαφέρον ανδρών, την προσοχή σχεδιαστών μόδας, τη φιλοξενία και τις πολυτέλειες που αρμόζουν σε μία πριγκίπισσα και μάλιστα, χωρίς να έχει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μίας πριγκίπισσας: «Έγινε πριγκίπισσα χωρίς τα κακά επακόλουθα!». Δείτε παρακάτω αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Pipa Middlenton, που έχουν δημοσιευθεί σε βρετανικά Μέσα:

Πηγή: real.gr