Ξαφνικά μου τα λέει αυτό το περιοδικό «ΟΚ!» απ' το εξώφυλλο του και φυσικά αδιαφορώ, ώσπου αντιλαμβάνομαι πως γίνεται χαμός παντού στην τηλεόραση! Αλλά έλα που νοιάζεται και η Ντία, στο γραφείο και με ρωτάει «τι παίζει;». Κοιτάω ενδελεχώς και επισταμένως.

Υπήρχαν λέει, οι φήμες πως κάτι πιο δυνατό από απλή φιλία είχε γεννηθεί ανάμεσα στην ωραία Μαίρη Συναντσάκη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Με τίτλο «Όχι μόνο φίλοι» στο περιοδικό ΟΚ, οι δυο παρουσιαστές που μετράνε εννιά χρόνια φιλίας, βρέθηκαν να διασκεδάζουν το Σαββάτο το βράδυ στο Σταυρό του Νότου, όπου θεωρήθηκε πως αγγίζονταν τρυφερά και όχι μόνο φιλικά.

Και εδώ λες, πως μια χαρά! Νέα παιδιά, ωραία, με κοινά ενδιαφέροντα και παράλληλους βίους, να ευχαριστηθούν τη νιότη τους και μαγκιά τους, είτε σκέτο φίλοι είναι, είτε φίλοι με προνόμια, είτε ζευγάρι! Σκέφτεσαι, δε, πως αν εσύ ριζολόγαγες κάνα βράδυ και σε βάζανε σημάδι, αθλία θα αισθανόσουν και πας να εξεγερθείς υπέρ του ζευγαριού, που καλά κάνει ότι κάνει. Μόνο που βλέπεις πως αυτό «πουλάει», πως το ζευγάρι συζητιέται και πως οι ίδιοι παίρνουν θέση για τη ζωή τους.

«Εγώ ξέρω πως δεν τα έχετε και πως είστε φίλοι αλλά όταν ένας άντρας ακουμπάει μία γυναίκα με τόση τρυφερότητα... Δεν σας έχει βγει ποτέ κάτι ερωτικό; Εγώ ξέρω πως ο Δημήτρης είναι σαν εμένα και δεν του αρέσει να τον ακουμπάνε άνθρωποι» τόνισε ο συμπαρουσιαστής και σύζυγος της Φαίης Σκορδά, που σιγά που δεν θα ασχολιόταν, σήμερα όταν κοιτούσαν τις φωτό.

«Πήγα μόνη μου στο μαγαζί για να πιάσω το τραπέζι. Μετά από ένα τέταρτο ήρθε η Ράνια Θρασκιά και μετά από ένα τριαντάλεπτο ο Σπύρος. Ο Δημήτρης ήρθε μετά από τρία τέταρτα. Όχι μόνο πήγα μόνη μου αλλά και έφυγα» ξεκαθάρισε η ίδια η Μαίρη Συναντσάκη, που καθόταν να απολογείται από πάνω με ποιον γέλασε, με ποιον κουμπώθηκε και με ποιον πόζαρε τρυφερή, επειδή την άγγιξε το έντεχνο!

Καθίστε να το αναλύσουμε, τώρα Μεγάλη Εβδομάδα, στη μέση της, για το τι παίζει μεταξύ τους, όταν Ανάσταση προσδοκούμε, μόνο αν κάνουν ντου οι κύριες με τα τζιπ στη Βαρβάκειο… 

φωτο - "ειδηση": περιοδικο "ΟΚ!"