Τον περιμένει πως και τι το κοινό, απ' ότι φαίνεται τον Λάκη Λαζόπουλο και αυτό το ραντεβού της Τρίτης είναι η συνηθεία που δεν ξεχνιέται. 

Μοιάζει να έχει σημασία ότι θα πει και με όποιο θέμα κι αν ασχοληθεί, ακόμη και αν διαφωνείς σε κάποιες τοποθετήσεις μαζί του. Μεγάλη δήλωση πολιτισμού ήταν το ότι είχε καλεσμένο τον πολύτιμο Πετρολούκα Χαλκιά που με το κλαρίνο στάλαξε βάλσαμο παρηγοριάς μέσα μας.

Με την παρότρυνση να το γλεντήσουμε απόλυτα την Κυριακή του Πάσχα, για κάψουν κάθε εγκεφαλικό κύτταρο στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο, ο Λαζόπουλος συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές στον ALPHA σημειώνοντας 46,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του με τα μηχανάκια τηλεθέασης να καταγράφουν ποσοστά πάνω από το 50% αρκετές φορές κατά την ώρα προβολής της εκπομπής.

Το θέατρο «Βέμπο» όπου στήθηκε και πάλι το «Τσαντίρι» γέμισε κόσμο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν εκεί με την ελπίδα ότι θα μπουν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν αφού ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με όσους είχαν προνοήσει να κλείσουν θέση.

Η σχέση ανδρών – γυναικών στη χώρα, οι συνήθειες στη κοινή ζωή, η απόδραση της Βίκυ Σταμάτη απ' το Δρομοκαϊτιο, οι μίζες και η ταρίφα τους, η ελληνική δημοσιογραφία και η αήθης στάση της, σε πολλές περιπτώσεις όσον αφορά στην ενημέρωση, οι πολιτικές απόψεις των Ελλήνων, με χιούμορ, από λαϊκές, δρόμους, αγορά ήταν κάποια απ' τη θεματολογία του, με τέλος τον Λάκη Λαζόπουλο να τραγουδά «ας κρατήσουν οι χοροί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα»… Τον άλλο μήνα, πάλι…