Και λίγο πριν πειστούμε πως οι ευαγγελιστές είναι πέντε, ο Ματθαίος, ο Λουκάς, ο Ιωάννης, ο Μάρκος και ο Μάρκο(ς) Τζεφιρέλι(ς), παρακολουθούμε τα πάθη του Κυρίου μας σε υπερπαραγωγή στον ΑΝΤ1 και ως γραφιάδες πιάνουμε τα ίδια θέματα.

Τι γιορτάζουμε τη κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, τα έθιμα του Πάσχα σε όλη τη χώρα –ιδιαίτερα στην Κέρκυρα!- ο Οδυσσέας Ελύτης και η Μεγάλη Εβδομάδα, η κακιά τύχη όλων όσοι υποδύθηκαν τον Ιησού, το άτυχο τέλος του Αλέξη Γκόλφη, του δικού μας Ιησού στο τηλεοπτικό «Ο Χρηστός ξανασταυρώνεται», οι περιπέτειες και οι θάνατοι στην ταινία του Χιούστον, «Η ωραιότερη Ιστορία του κόσμου», τι απέγιναν όλοι όσοι υποδύθηκαν τον Χριστό σε κάθε ηλικία, παρασκήνια απ τα γυρίσματα του Ιησού απ' τη Ναζαρέτ του παρολίγον ευαγγελιστή Τζεφιρέλι, τι απέγινε ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, πως μοιάζει σήμερα και ήταν ήδη, ο καλύτερος όλων.

Αν νομίζετε πως και εμείς, τέτοιες μέρες θα πρωτοτυπήσουμε και δεν θα σας βάλουμε τέτοια, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Αύριο που δεν θα έχουμε τίποτα να γράψουμε, έτοιμα τα έχουμε και εμείς… Προετοιμαστείτε για τα προσεχώς…