Η Αρμενία άπλωσε το κόκκινο χαλί για την πρωταγωνίστρια των τηλεοπτικών ριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν, που επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα των προγόνων της, ενόψει της 100ής επετείου της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Ο πρωθυπουργός Χοβίκ Αμπραχαμίγιαν έκανε δεκτούς την Καρντάσιαν και την οικογένειά της στην πρωτεύουσα Γερεβάν και εξήρε τη συνεισφορά τους στη «διεθνή αναγνώριση και καταδίκη της γενοκτονίας των Αρμενίων» επισήμανε σε μια ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Την Κιμ Καρντάσιαν, το σύζυγό της, τον ράπερ Κένι Ουέστ, την κόρη τους Νορθ Ουέστ και την αδελφή της Κλόε υποδέχθηκαν εκατοντάδες θαυμαστές τους κατά την άφιξή τους σε αυτήν την πρώην σοβιετική δημοκρατία χθες το βράδυ.

Τη βεντέτα της μικρής οθόνης περιέβαλαν οι σωματοφύλακές της, ενώ η ίδια είχε ντυθεί από την κορφή έως τα νύχια στις αποχρώσεις του μπεζ.
«Αρμενία, είμαστε εδώ! Είμαστε τόσο ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ και ξεκινάμε αυτό το ταξίδι ζωής! Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας υποδεχθήκατε!» δήλωσε η Καρντάσιαν, την οποία ακολουθούσαν πλήθη θαυμαστών της ενώ περιηγήθηκε στην πρωτεύουσα Γερεβάν σήμερα, έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

«Ο σύζυγός μου και η κόρη ήρθαν επίσης στην Αρμενία προκειμένου να δουν από κοντά την κληρονομιά μου και να μάθουν περισσότερα για τους προγόνους μου. Τα ξαδέλφια μου έχουν επίσης έρθει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ που δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ», έγραψε επιπλέον.

Η Κιμ και η αδελφή της Κλόε πόζαραν μπροστά από το επιβλητικό μνημείο της Μητέρας Αρμενίας που βρίσκεται εντός του Πάρκου της Νίκης.

Η πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αρμενία, χώρα των προγόνων της απ’ όπου έφυγαν για να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ.

Η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση για τις μαζικές δολοφονίες που διαπράχθηκαν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τα θύματα των οποίων τιμά η χώρα την 24η Απριλίου.

Η Κιμ Καρντάσιαν και η οικογένειά της έχουν κλείσει για τη διαμονή τους δύο ολόκληρους ορόφους σε ένα από τα πλέον χλιδάτα ξενοδοχεία στο Γερεβάν.
Σύμφωνα με τον διοργανωτή αυτού του ταξιδιού της διάσημης Αμερικανίδας, η Κιμ Καρντάσιαν επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα των προγόνων της προκειμένου «να εργαστεί σε ένα ντοκιμαντέρ που θα έχει θέμα τη γενοκτονία των Αρμενίων» και να «τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων».