Πάντως το δίκιο να μη του το φάμε, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ευρηματικά την επιβάλλει. Εκτός όλων των άλλων ακραίων δηλώσεων και πράξεων, αυτή την φορά έδωσε ρέστα, αποφασίζοντας ότι όχι μόνο υπήρξε παιδί – θαύμα, αλλά και πως τα επιτεύγματα του πρέπει να μάθουν όλους οι μαθητές της μαύρο Βόρειας Κορέας.
 
Ο από κληρονομιά και καλά κομουνιστής ηγέτης της όμορφης ασιατικής χώρας έστειλε πριν λίγες μέρες ένα νέο εγχειρίδιο στους καθηγητές όλων των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας, με οδηγίες για το πώς οι μαθητές θα διδάσκονται ότι εκείνος ήταν παιδί- θαύμα!
 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το εγχειρίδιο περιγράφει ότι θα πρέπει να εισαχθεί ένα νέο μάθημα, που θα έχει ως αντικείμενο τα «Νεανικά Πεπραγμένα του Κιμ Γιονγκ Ουν». Συγκεκριμένα, θα διδάσκονται ότι οδηγούσε από την ηλικία των τριών ετών, ενώ όταν ήταν εννέα ετών κέρδιζε αγώνες ιστιοπλοΐας! Και βέβαια ήταν ευφυΐα στην ζωγραφική και στην μουσική, που ο Πικάσο και ο Μότσαρτ μπροστά του, δε πιάνουν μια… Άμα ο άνθρωπος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τον Ντα Βίντσι γατάκι τον θεωρεί μπροστά του…