Για όλα μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έκλεισε τέσσερα χρόνια σχέσης με τον Γιώργο Μπόγρη.

Όπως είπε η ίδια, μιλώντας στο People, «δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που κάνουμε και μας έχει κρατήσει μαζί αυτά τα τέσσερα χρόνια και μέσα από πολλές δυσκολίες που έχουμε περάσει. Το ότι γελάμε πολύ μαζί; Θεωρώ πως το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση και ιδίως όταν ο άλλος είναι μακριά, καθώς από μόνο του αυτό το γεγονός είναι δύσκολο».

Για τον χωρισμό της, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:

Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, έχει τελειώσει όλο αυτό μέσα σου, έχει σπάσει καιρό πριν. Η σχέση μου με τον Γιώργο δεν έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη. Πέρασαν μήνες. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν φοβάμαι κι αυτό αποδεικνύεται, καθώς πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν το περίμενα όλο αυτό με τον Γιώργο και τελικά τα ωραιότερα πράγματα γίνονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Όταν αυτό έρχεται ξαφνικά και σου δείχνει μια νέα πρόταση ζωής στην καθημερινότητά σου, λες «γιατί όχι;». Από τη στιγμή που αυτό έχει αποδειχτεί πως είναι δυνατό και σταθερό γιατί όχι;

Όσο για το ότι ο Γιώργος Μπόγρης τους τελευταίους μήνες παίζει σε ομάδα του εξωτερικού, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε:

Δεν αναζωπύρωσε τη σχέση μας. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι θετικό να έχει να δει το σύντροφό του πέντε μήνες, αλλά για μένα δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε αναζωπυρωτικό. Κάνω υπομονή!

Στην ερώτηση πώς αντέδρασε όταν της το ανακοίνωσε, τόνισε;

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να φρενάρω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου σε κάτι που θα ήταν θετικό για τον ίδιο. Άρα πολύ ψύχραιμα του είπα να μην το συζητήσει και να φύγει για το εξωτερικό, να κάνει το καλύτερο για εκείνον. Προσωπικά αυτό του έχω πει και για του χρόνου, να πάει όπου είναι καλύτερα. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, αγαπάς όλα αυτά που κάνει και τον αφήνεις ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει. Τουλάχιστον το επάγγελμά του οφείλεις να το σεβαστείς. Γνώριζα πολύ καλά πως ένας αθλητής μπορεί σήμερα να παίζει εδώ κι αύριο να φύγει για την Αυστραλία.

Τέλος, η ίδια δήλωσε ότι ο σύντροφός της τής έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της και να είναι πιο χαλαρή.