Χίλιες και μια νύχτες, χλιδές, πολυτέλειες, φαντασμαγορία, υποκλίσεις, σαν από άλλη εποχή και όπως συμβαίνει στα παραμύθια, ο 31χρονος γιος του Σουλτάνου του Μπρουνέι, AbdulMalik παντρεύτηκε την Κυριακή, την κατάλληλη νύφη για αυτόν, την 22χρονη DayangkuRaabi'atul 'Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah. Γαμπρός και νύφη ήταν ντυμένοι με χρυσές φορεσιές, ενώ το νυφικό ήταν κεντημένο με διαμάντια.
 
 
 
Η τόσο κατηφής κατά τη διάρκεια της τελετής νύφη φορούσε ένα στέμμα και ένα περιδέραιο από ρουμπίνια, ενώ η ανθοδέσμη της αντί για φυσικά λουλούδια είχε άλλα φτιαγμένα από διαμάντια. Τα γοβάκια της ήταν χρυσά και γεμάτα από πολύτιμους λίθους, ενώ φόρεσε και ολόχρυσα βραχιόλια στους αστράγαλους.
 
 
Στη δεύτερη εμφάνισή της, που έσκασε και κάτι χαμόγελα, φόρεσε  μοβ τουαλέτα που θα ζύγιζε και 40 κιλά, απ τους πολλούς πολύτιμους λίθους, που είχε πάνω του, ενώ εδώ φόρεσε στέμμα και περιδέραιο με ρουμπίνια, για μια αλλαγή, βρε αδελφέ! Και να σκεφτείς πως ένα μανίκι και ένα σκουλαρίκια της, τάιζαν κάνα χρόνια τα παιδιά κανενός κράτους της υποσαχάριας Αφρικής…  
TAGS