Ενώ στο ανεκδιήγητο ριάλιτι της Κιμ Καρντάσιαν, που όλες οι κοπέλες με τους μεγάλους ποπούς, ντύνονται και βάφονται και περνούν δράματα για το ποια τσάντα ταιριάζει με τις γόβες τους, ο πατριός τους, στοργικός σύζυγος και γεμάτος πλαστικές επεμβάσεις που τον έκαναν να μοιάζει με λουστρίνι, Μπρους Τζένερ , εδειχνε πάντα άβολος.

Ο πάμπλουτος αυτός, Ολυμπιονίκης και σύζυγος της μαμάς Κρις Καρντάσιαν προκάλεσε έναν διεθνή σάλο, όταν παραδέχτηκε και ανακοίνωσε πως επιλεγεί να υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες διαδικασίες αλλαγής φύλου! Καθοριστικό φαίνεται να στάθηκε το ότι 63χρονος σύντροφος, πατέρας από άλλο γάμο και πατριός, πάλεψε έναν οδυνηρό και φυσικά ψυχοφθόρο καρκίνο που του είχε διαγνωστεί στο δέρμα. Μετά απ αυτό μάκρυνε τα μαλλιά του, αφαίρεσε χειρουργικά το «μήλο του Αδάμ» που είναι σήμα κατατεθέν των ανδρών και έβαλε στήθος.

Η εικόνα του βέβαια, απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ το 1976, όπου ο Μπρους Τζένερ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο και έγινε εθνικός ήρωας μέχρι πρόσφατα ήταν ήδη, άκρως αλλαγμένη μιας και έμοιαζε εθισμένος στις αισθητικές επεμβάσεις, παρ όλα αυτά και μέσω αυτών των επιλογών του, δεν έμοιαζε συμφιλιωμένος με την εικόνα του. Και έτσι άρχισε τις διαδικασίες αλλαγής φύλλου, επιλέγοντας να αλλάξει το όνομα Μπρους σε Μπριζίτ μιας και θαυμάζει απεριόριστα την Μπαρντό. Η Κρις Καρντάσιαν απ την άλλη, λέγεται πως  βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης, ενώ οι κόρες της και τα παιδιά του, στηρίζουν κάθε προσπάθεια για ευτυχία του γονέα τους.

Και ενώ φήμες, σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα και διαδόσεις λένε πολλά για την επιλογή του Μπρους, ο ίδιος αποφασίζει για πρώτη φορά να πει τη δική του αλήθεια, να ευαισθητοποιήσει για το θέμα που του πήρε 63 χρόνια να λήξει μέσα του, για το πώς το αποφάσισε αλλά και τι νιώθει τώρα, που έχει πια περάσει στο γυναικείο φύλο, σε συνέντευξη του στο αμερικανικό δίκτυο abc. Το τιζεράκι –το σύντομο διαφημιστικό- δε της εκπομπής με τη συνέντευξη είναι ήδη ανάρπαστο στο διαδίκτυο…