Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και η κορμάρα της (γυμνή γοργόνα στα κύματα, λέμε!)

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της νέας γενιάς, η 21 ετών Charlotte McKinney που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου με τον τίτλο της «επόμενης Kate Upton» . Και ενώ εμείς ικανοποιημένοι είμαστε και με τις δυο, μαθαίνουμε για την νέα καυτή γυναικάρα, πως είναι γέννημα-θρέμμα της Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ένα απίστευτα όμορφο πρόσωπο που μαγνητίζει, ύψος 1,77, πλούσιο στήθος και ολοστρόγγυλες, χάρμα οφθαλμών καμπύλες!

 Κατά τα άλλα, η Charlotte ξεκίνησε να γίνεται γνωστή μέσω του Instagram και των super sexy φωτογραφήσεων που παρουσίαζε εκεί, ενώ όπως δηλώνει και η ίδια, η καριέρα της μέχρι τώρα ήταν εντελώς αντισυμβατική αφού ούτε πολλές πασαρέλες έχει κάνει ούτε έχει δώσει το παρόν σε κάποια διάσημη «Εβδομάδα Μόδας».

Πάμε στοίχημα ότι όλο αυτό θα αλλάξει σε λίγο καιρό;

Ήδη η McKinney έγινε από φέτος ένα ακόμα όμορφο και sexy κορίτσι της ετικέτας «Guess», ενώ στις αρχές του 2015 πήρε μέρος στην 20η σεζόν του αμερικάνικου «Dancing With The Stars», χωρίς παρόλα αυτά ιδιαίτερη επιτυχία μιας και βγήκε 11η, αλλά δε βαριέσαι! Τι σημασία έχει ένα σόου όταν νικάς σε όλα τα σημεία χωρίς καν προσπάθεια…