current views are: 5

14 Απριλίου 2015
Δημοσίευση08:36

Η Κιμ Καρντάσιαν βάφτισε την κόρη της στην Ιερουσαλήμ

Σούπερ σταρ η Κιμ Καρντάσιαν, καταφέρνει να κάνει θέμα με ότι κι αν καταπιαστεί. 

Δημοσίευση 08:36’
αρθρο-newpost

Σούπερ σταρ η Κιμ Καρντάσιαν, καταφέρνει να κάνει θέμα με ότι κι αν καταπιαστεί. 

Σούπερ σταρ η Κιμ Καρντάσιαν, καταφέρνει να κάνει θέμα με ότι κι αν καταπιαστεί.

Η ανεπάγγελτη διάσημη γυναίκα, η οποία είχε στόχο να είναι παγκόσμια γνωστή, γέννημα των social media και των reality της τηλεόρασης είναι ένα φαινόμενο ειδώλου που δεν έχει ως πρόσχημα το σινεμά, το τραγούδι, την τηλεοπτική παρουσίαση αλλά απολαμβάνει παγκόσμια φήμη.

Παρόλα αυτά και στο παρελθόν η ίδια και η οικογένεια της, έχουν τιμήσει την ιστορία του Αρμενικού λαού και δείχνουν να μην αποκρύβονται απ τις ρίζες τους, είτε όσον αφορά στην συμμέτοχη της στο να γνωστοποιηθεί και να τιμηθεί η γενοκτονία των Αρμένιων, είτε ακολουθώντας κάποιες από τις παραδόσεις των Αρμενίων.

Πρόσφατα έγινε παγκοσμίως γνωστό πως θα περνούσε το Πάσχα της στην Αρμενία, τηρώντας όλο το τυπικό των εορτασμών. Αμέσως μετά πήγε στην Ιερουσαλήμ μαζί με τον σύζυγό της Κένι Γουέστ προκειμένου να βαφτίσουν τη μοναχοκόρη τους Νόρθ Γουέστ, χριστιανή ορθόδοξη της Αρμενικής Εκκλησίας.

Και επειδή είναι και Καρντασίνα βεβαία, έφτασε στην μεγάλη κοιτίδα των θρησκειών με το ιδιωτικό της τζετ και με πολυπληθή ασφάλεια. Δεκάδες φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι την περίμεναν,  ενώ κάποια στιγμή η Κιμ νεύριασε γιατί αναστατώθηκε και φοβήθηκε, απ τον συνωστισμό το κοριτσάκι της.

Την οικογένεια υποδέχτηκε ο  Αρχιεπίσκοπος της Αρμενικής Εκκλησίας,  Άρης Σιρβανιάν, ενώ η προβολή που υπήρξε ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα του.