Ήταν γέννημα μιας εποχής με πολύ ριάλιτι, πολύ εικόνα, πολύ όλοι απ' όλα. Πρωταγωνίστησε στο Bar, ένα ριάλιτι εγκλεισμού στο Mega, όπου μάθαμε λεπτομέρειες για αυτήν. 

Kάποτε ήταν περίπτερου, άλλοτε καλεσμένη – καταγγέλλουσα στα πλατό της Ζούγκλας, μετά απ το ριάλιτι, ήταν για λίγο τραγουδίστρια με μεγάλο της σουξέ το «Στο κορμί μου, σα μπλουζάκι», ενώ πόζαρε σε τολμηρές φωτογραφήσεις σε ανδρική περιοδικά ως μοντέλο.

Κάποτε χάθηκε απ το προσκήνιο της δημοσιότητας, κάνοντας άλλες επιλογές και ωριμάζοντας στην ιεράρχηση των επιθυμιών της. Έγινε εκπαιδεύτρια σκύλων και με τον σύντροφο της ζουν σε ειδικά διαμορφωμένη φάρμα στην Ανάβυσσο, που πασχαλιάτικα  παραλίγο να γίνει κομματάκια από τα δόντια τεσσάρων ροτβάιλερ.

Η Στέλλα Μπεζ, όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της κάποτε,  προσπάθησε να σώσει απ τα νύχια των σκυλιών το παιδί του συντρόφου της, χρησιμοποιώντας ένα ξύλο, το οποίο τα εξαγρίωσε. Έτσι τα ροντβάιλερ πήδηξαν τον φράχτη και της επιτέθηκαν. Λέγεται, δε, πως η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή και βίαιη, που χρειάστηκε οι γιατροί να της κάνουν 70 ράμματα.