Προβλήματα αντιμετωπίζει με το επώνυμό της, η Τζο Τόγκου, εξαιτίας του πρώην συζύγου της Γιάννη Τόγκου, ο οποίος δεν της επιτρέπει να το χρησιμοποιεί πια. Για το λόγο αυτό η γνωστή επιχειρηματίας βγήκε τηλεφωνικά το μεσημέρι της Παρασκευής και μίλησε στην Χριστίνα Λαμπίρη, λέγοντας ότι θα κινηθεί με εξώδικο εναντίον του: «Ο πρώην σύζυγός μου δε θέλει να χρησιμοποιώ πια το επώνυμό του και γι’ αυτό το λόγο μου έστειλε εξώδικο. Κι επειδή ο μόνος τρόπος για να απαντήσω όπως λέει ο νόμος, είναι να κάνω το ίδιο, θα το κάνω, αν και δεν θα το ήθελα. Θα προτιμούσα να με πάρει ένα τηλέφωνο, αντί να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ένα παράπονό μου αυτό», είπε η μια από τις πρωταγωνίστριες του «Real Housewives of Athens».

 Η Τζο Τόγκου, ρωτήθηκε από τη Χριστίνα Λαμπίρη αν σκοπεύει να το αλλάξει το όνομά της, αφότου εκδοθεί και επίσημα το διαζύγιό της και εκείνη είπε πως την απάντησή της θα τη δώσει μέσω του εξώδικου που θα στείλει και δε θέλει να πει κάτι τώρα γιατί θέλει να είναι όσο πιο προσεκτική γίνεται.

Όσο για το αν ο σύζυγός της επηρεάστηκε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και γι’ αυτό θέλει τώρα να το αλλάξει, η ίδια δήλωσε: «Το όνομα αυτό το χρησιμοποιώ 17 χρόνια τώρα. Όλος ο κόσμος με γνωρίζει με αυτό το επώνυμο, από το 1999. Πριν το ριάλιτι, δεν είχε πρόβλημα να το χρησιμοποιώ, αλλά τώρα θεωρεί ότι του κάνει κακό».
Πηγή: yupi.gr