Είναι ταλαντούχα, εκκεντρική, αλλόκοτα εντός συστήματος αλλά κοροϊδεύοντάς το κιόλας. Η Ριάνα, ότι κι αν κάνει συζητιέται.

Μόνο που αυτή τη φορά έχει μπλέξει άσχημα και κινδυνεύει να χάσει μεγάλο μέρος των θαυμαστών της, με έναν ντόρο που αν είναι αληθινός, θα χει κόστος στην ίδια της, τη ζωή και όχι μόνο στην δημοφιλή της.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, η Ριάνα είναι καθισμένη, ενώ οι φίλες της χορεύουν γύρω της κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για το φημισμένο φεστιβάλ μουσικήςCoachella, που δίνει και τις τάσεις της μόδας σε όλο τον πλανήτη.

Η σταρ φαίνεται να κρατά ένα λευκό αντικείμενο που μοιάζει με καλαμάκι και δευτερόλεπτα αργότερα να κρατά τη μύτη της. Αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι η 27χρονη τραγουδίστρια έκανε χρήση ουσιών, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται καθαρά η χρήση.

Η ίδια μετά το σάλο που προκλήθηκε, έγραψε στο Instagram: «Ακόμα και ο πιο ανόητος θα μπορούσε να δει ότι είναι μία βάση που την χρησιμοποιώ με τσιγάρο. Ποιος σνιφάρει καπνό; (…) Όποιος πιέζει την μύτη του δεν σημαίνει ότι σνιφάρει κοκαΐνη».

Η ανάρτηση της, που διανθιζόταν από πολλές βωμολοχίες της Ριάνα, κατέβηκε λίγα λεπτά αργότερα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι στις πρώτες ειδήσεις στο παγκόσμιο διαδίκτυο… 

 

TAGS