Για τον κατά 15 χρόνια νεότερο, μετανάστη σύντροφό της μίλησε για πρώτη φορά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, στο πρόσωπο του Κρις Ραντάνοφ έχει βρει την ηρεμία και τη γαλήνη.

«Η ζωή μού χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν: ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση», αναφέρει στο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino» η καταξιωμένη ηθοποιός.

Ο 42χρονος σύντροφός της ήρθε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία ως οικονομικός μετανάστης, αποφασισμένος να  γίνει ηθοποιός. Αφού έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού, σπούδασε υποκριτική στη σχολή «Ιασμος» και ύστερα μπήκε στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας. Κάποια στιγμή γνωρίστηκε με την ηθοποιό και, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, γεννήθηκε ένας δυνατός έρωτας.

«Μαζί με την τέχνη, ο έρωτας ήταν ο άλλος πόλος στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου. Και μέσα απ' αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα. Ήμασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σεξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας. Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον», λέει η Καρυοφυλλιά.