Η επίσκεψη στο site της εταιρείας .LAK του γνωστού celebrity κι επιχειρηματία μόδας Λάκη Γαβαλά είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα γενικότερα και στο χώρο της μόδας ειδικότερα. Μόλις ο επισκέπτης μπαίνει στο site, μια μαύρη κουρτίνα κάνει την εμφάνισή της. Τόσο μαύρη σαν το χρώμα που πλακώνει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Οπως έχει δηλώσει ο εκκεντρικός επιχειρηματίας στο παρελθόν, το μαύρο δεν είναι το αγαπημένο του χρώμα. Να όμως που σήμερα, το χαρούμενο αγόρι της showbiz δίνει τον δικό του αγώνα για να το αποφύγει. Κι αυτό διότι η κρίση χτύπησε και την πόρτα του, με αποτέλεσμα να ψάχνει εναγωνίως λύση με τη συμμετοχή ή ακόμα και την πώληση της εταιρείας του σε στρατηγικό επενδυτή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις, ο οποίος μετά την πώληση του ομίλου του στην οικογένεια Κουτσολιούτσου της Folli Follie απέχει από τα επιχειρηματικά δρώμενα, προσπαθώντας να αποτρέψει την επιδείνωση των οικονομικών της εταιρείας ένδυσης που διατηρεί και κυρίως να αποφύγει την προσφυγή του στο άρθρο 99.

Πηγή: protothema.gr