Με καλεσμένη την Τάμτα να τραγουδά το κομμάτι «Tonight», η έναρξη του χορευτικού show ήταν και αυτή την Κυριακή εντυπωσιακή. Χωρίς ούτε ένα 10αρι στη βαθμολογία και με πολλές ισοψηφίες μεταξύ των ζευγαριών, το όγδοο live ήταν αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο: Πρώτοι εμφανίστηκαν ο Γιώργος Γερολυμάτος και η ντάμα του, Φωτεινή, οι οποίοι και χόρεψαν το "Μένουμε πάντα παιδιά". Στη συνέχεια, ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαρία Αντιμισάρη χόρεψαν το "Τόσα Καλοκαίρια" σε στιλ βιεννέζικου βαλς, ενώ η Ναταλία Δραγούμη και ο Uri που ήταν το επόμενο ζευγάρι, παρουσίασαν μία πολύ δυναμική και γρήγορη χορογραφία του τραγουδιού "Το Φιλί της Ζωής".

Η Νάντια Μπουλέ και ο παρτενέρ της, Θάνος, "Τράβηξαν 'Μπρος", καθώς χόρεψαν το γνωστό τραγούδι από την "Αλίκη στο Ναυτικό". Ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Κλώντια- Άννα ταξίδεψαν το κοινό σε παλαιότερες ταινίες, χορεύοντας σε βιεννέζικο βαλς το "Άστα τα μαλλάκια σου".

Από ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και συγκεκριμένα τη "Μουσίτσα", ήταν το τραγούδι που χόρεψαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο παρτενέρ της, Ηλίας. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Ηλίας Λαδάς, ύστερα από πρόβα με τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά, παρουσίασαν μία "crazy" χορογραφία για το "Crazy Girl".

Τελευταίο ζευγάρι ήταν ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ Ματθαιακάκη που χόρεψαν "Αυτή η Νύχτα Μένει" από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Στη συνέχεια και μέχρι να ανακοινωθεί η βαθμολογία, η guest star της βραδιάς, Τάμτα, χόρεψε ένα παθιασμένο αργεντίνικο τάνγκο με τον Θοδωρή Παναγάκο- τον παρτενέρ της Έρρικας Πρεζεράκου στο περσινό "Dancing with the Stars" και της Μαριέττας Χρουσαλά στο φετινό.

Τέλος, τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία επιτροπής και κοινού ήταν οι Γιώργος Γερολυμάτος και Φωτεινή και Αγγελική Ηλιάδη και Ηλίας. Τελικά, αποχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος και ευχαρίστησε παραγωγή, κριτική επιτροπή και "συμπαίκτες" για τη συνεργασία.


Η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στο 8ο live:
Αργύρης Αγγέλου & Έμιλυ: 36
Ελεονώρα Μελέτη & Ηλίας: 36
Κώστας Μαρτάκης & Μαρία: 36
Νάντια Μπουλέ & Θάνος: 36
Ναταλία Δραγούμη & Uri: 36
Αγγελική Ηλιάδη & Ηλίας: 33
Τρύφωνας Σαμαράς & Κλώντια- Άννα: 30
Γιώργος Γερολυμάτος & Φωτεινή: 25Πηγή: yupi.gr