Στο πλατό των «Καρντάσιανς» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Πετρούλα Κωστίδου.

Το μοντέλο, εμφανώς αλλαγμένο, δήλωσε πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ενώ όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να κουνήσει χαρακτηριστικά το στήθος της χαιρετώντας τον Δημήτρη Σταρόβα, εκείνη αρνήθηκε διακριτικά, κάνοντας μόνο το φωνητικό σκέλος του «χαιρετισμού».

Για την τηλεοπτική της παρουσία, είπε: 

Είχα ένα συμβόλαιο με το STAR, αλλά τελείωσε και δώσαμε τα χέρια για μια πιθανή συνεργασία στο μέλλον. Είχα μπει σε έναν ρόλο και είχα φορέσει μια μάσκα τόσα χρόνια. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η Πετρούλα πραγματικά.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Πετρούλα Κωστίδου αποκάλυψε ένα άσχημο περιστατικό που της συνέβη και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή:

Πριν από περίπου μια τριετία είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Ήμουν Εγνατία με Βαλαωρίτου γωνία, σε ένα δρόμο κεντρικότατο, που περνάνε αμάξια, περνάει κόσμος, δεν είναι κανένα στενοσόκακο. Ήμουν εκεί και περίμενα την παρέα μου. Έρχεται ένας, μου βγάζει όπλο, μου το κολλάει στο στομάχι και μου λέει “έλα μαζί μου”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Πως να κυκλοφορήσω έξω χωρίς να αισθάνομαι μια ασφάλεια δίπλα μου; Τα έχασα. Άλλο να στο λέω και να το φαντάζεσαι και άλλο να το βιώνεις. Ήταν συγκλονιστικό. Παρένθεση, ήταν δύο παλικάρια από ένα περίπτερο εκεί δίπλα - τίποτα, κανένας δεν έδωσε σημασία. Έρχεται ο σύντροφός μου με την παρέα του και το βλέπει, έβαλε αυτός το όπλο μέσα και έφυγε. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Νεάπολης μαζί με τους γονείς μου, φρικαρισμένη και το κατήγγειλα. Από εκεί και πέρα, ήθελα έναν συνεργάτη, έναν άνθρωπο δίπλα μου που θα μπορεί να με μεταφέρει και να μου παρέχει και κάποια προστασία.