Το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η δούκισσα του Κέμπριτζ. Το βρέφος γεννήθηκε στις 10:34 πμ ώρα Ελλάδας, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα και ζυγίζει 3,7 κιλά. Μητέρα και κόρη είναι καλά στην υγεία τους, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη σήμερα το πρωί στις 08:00 ώρα Ελλάδος στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη το πρωί στις 06.00 (τοπική ώρα/08.00 ώρα Ελλάδος) στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου καθώς άρχισαν οι ωδίνες του τοκετού», ανακοίνωσαν νωρίτερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, η κατοικία στο Λονδίνο του πριγκιπικού ζεύγους. 

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αναχώρησαν με αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Κένσινγκτον για να μεταβούν στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου 2013. 

Όπως και με τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα, ο Ουίλιαμ έμεινε δίπλα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.

Το νεογέννητο, θα είναι το δεύτερο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και το τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.